ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ



Εδώ  και  αρκετά  χρόνια    ανέβηκε  στην  κορφή  της  Φανερωμένης  ,  οικοδόμησε  λαθραία   όπως  λένε  στην  Κούλουρη  το  σπιτάκι  του  για  να  βάλει  μέσα  την  οικογένεια του . Καταπάτησε  ένα  κομμάτι  γης  για  να  φτιάξη  ένα  μικρό  γήπεδο  για  τα  παιδιά  του , ζήτησε  να  του  δώσουν  ρεύμα   και  του  έδωσαν  γιατί  τον  χειμώνα  τα  παιδάκια  του  κοιμόντουσαν  στο  πάτωμα  στις  κουρελούδες ,  κρύωναν   και  αυτός  είναι  άρρωστος  βαριά  είχε  την  κάρδια  του  και  ήθελε  φως ,νερό, τηλέφωνο. Πέρασαν  τα  χρόνια   ήρθαν  τα εγγόνια  ήθελαν  και  αυτά  μια  άνετη  διαβίωση σαν  τους  Ευρωπαίους  ρε  παιδιά , πήραν  σύρμα   και  οριοθέτησαν  ένα  κομμάτι  γης  στο  καμένο  δάσος , το  καταπάτησαν και  γεμάτη  υπερήφανα  για  την  γενναία   πράξη  τους  πανηγυρίζουν  και  απειλούν. Κανένας  δεν  αντιστέκεται  στην  ιδέα  να    καταπατήσουν  ολόκληρο  το  δάσος  της  Φανερωμένης   και  τι  έγινε , ποιος  θα  ενδιαφερθεί  για  το  δάσος  για  την  δημόσια  περιούσια . Τα  ψηλά μας  να  περνούμε  και  δεν  πάνε  να  γίνουν  φωτιά  και  στάχτη  όλα ,εμείς θα  σώσουμε  τον  τόπο  μας  ας  τον  σώσουν  άλλοι   .

Alpinis

Σχόλια

  1. Έχεις δίκιο. Εμείς θα σώσουμε τον τόπο μας .Τι δουλεία έχουμε εμείς με το δάσος της Φανερωμένης ; Ας έλθουν οι Μεγαρίτες οι Μαντρανέοι , οι Ελευσίνιοι και οι Πειραιώτες και μάγκες είναι και πονηροί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΜΙΛΑΤΕ; ΕΔΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΟΤΑΝΕ ΟΤΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΑΝ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ; ΓΡΑΦΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΒΥΝΟΥΝΕ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥΕΙ, ΠΕΡΝΑΕΙ, ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΦΙΓΟΥΡΑ, ΦΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΖΗΤΩ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ; Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΜΟΝΟ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ο ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ; ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ??? ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕΙΣ?? ΕΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ F/B ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Η ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΥΚΗ,ΤΗ ΘΕΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΩ, ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΗΤΣΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΛΠ. ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ Η ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ. ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΣ, ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΙ,ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΟΝΟ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΑ. ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ,ΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ, ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΛΑΤΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ, ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ IMAGE ΚΟΠΡΙΕΣ, ΑΔΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΣΕ ΠΟΛΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΙΤΑ ΣΕ ΟΛΑ 12.29 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου