ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ"


Σχόλια

  1. Τσάβαρη θα απάντησης η θα κάνεις την πάπια όπως κάνεις πάντα όταν σε στριμώχνουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ, ΒΟΗΘΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΏΝΕΙΣ; ΞΕΧΡΕΩΝΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΟΜΕΝΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ; ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!!! ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι μας γνωρίζουμε ποιός έφερε όχι μόνο τα λαμόγια αλλά και τις ποινικές διώξεις στη Σαλαμίνα.
    Είναι αυτός που ακούει στο όνομα ΤΣΑΒΑΡΗΣ.
    ΄Οσο για τον κ. Αγαπίου που αναφέρεσε, αυτόν τον κάψανε οι δήθεν τοπικοί μας εκδοτικοί οίκοι, αφού δεν ικανοποιούσε τις απαιτήσεις τους. Δηλαδή δεν τους έδινε λεφτά.
    Εάν αυτός που αναφέρεται στο όνομα ανατροπέας είναι ο γνωστός σε όλους μας μεγάλος δημοσιογράφος, τότε Σοφρά εκτιμώ ότι πέτυχες πολιτικά αλλά απέτυχες παταγωδώς
    αφού με τα λεφτά των δημοτών σου κατάντησες να μπείς και εσύ στην κατηγορία των λαμογιών του νησιού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΤΑΛΑΜΠΟΥΡΔΑ, ΨΕΥΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΟΦΥΛΛΆΔΩΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝΑ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ; ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΙ ΜΙΖΕΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ, ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ;; ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, Η ΔΕ ΓΗΓΕΤΡΟΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ; ΟΤΑΝ ΑΣΠΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΙΟΝΙ;; ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να ξέρατε πόσο γουστάρουν κάποιοι που τους βρίζετε! Σας ευχαριστούν πολύ φαντάζομαι που αναγνωρίζετε πόσο ανίκανοι είσαστε μπροστά τους. Γι΄ αυτό και τους βρίζετε από πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου