ΠΑΝΤΙΕΡΑ Η ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ


 Κατ’ εξακολούθηση η Δημοτική Αρχή παραβαίνει τους θεσμούς , την νομιμότητα με τον ετσιθελισμό προβαίνοντας σε διαδικασίες ανεξέλεγκτες, με τρομερή επιβάρυνση για τον τόπο. Δεν είναι εταιρεία τους η Δημαρχία, ούτε περιουσιακό στοιχείο που το βρήκαν από τον πατέρα τους, για να τη διαχειρίζονται , όπως εκείνοι νομίζουν. Είναι η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, όπου με σύννομες διαδικασίες παίρνονται αποφάσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο, τις διαπαραταξιακές επιτροπές και κάθε άλλου είδους επιτροπές και όχι αυθαίρετα.
Τολμώ να πω ότι η αυθαιρεσία έχει γίνει πλέον καθημερινή πράξη που υποβαθμίζει τον τόπο, τον κλυδωνίζει οικονομικά και τον σέρνει σε τελμάτωση και ασυδοσία. Άδικες και παράνομες πράξεις των υπευθύνων της Δημοτικής Αρχής κατακλύζουν τον τόπο αδιαφορώντας για την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.
Διαγωνισμοί χωρίς νόμιμες αποφάσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο, περίπτωση ή παραχώρηση άδειας επέκτασης του λατομείου του κυρίου Αγγέλου από το ΔΉΜΑΡΧΟ χωρίς την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν το έφερε ως όφειλε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά μόνος του την παραχώρησε. Άλλη περίπτωση η αγορά πολυτελούς αυτοκινήτου τζιπ.
Αποφάσεις αυθαίρετες για εξυπηρέτηση των ημετέρων, περίπτωση συμβούλων δημάρχου με κομματικά κριτήρια, όπως και τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου.
Δημαρχιακή επιτροπή που λειτουργεί χωρίς διαφάνεια.
Διαπαραταξιακές στο κενό, άπιαστο όνειρο άσχετα αν το δηλώναμε προεκλογικά.
Εργασίες παράνομες με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των υμετέρων και όχι του τόπου, περίπτωση λυματολάσπης, αντλιοστάσια στην παραλία χωρίς την έγκριση του Δ.Σ., χωρίς μελέτη και πρόβλεψη, μεταφορά μπαζών με τρομερές υπερχρεώσεις.
Ανεξέλεγκτη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου με τεράστιο οικονομικό κόστος.
Χρήματα από το νερό που δεν τα απέδιδαν στην ΕΥΔΑΠ, ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΣΟ των 6.900.000 Ευρώ. Η ΕΥΔΑΠ προέβη σε ασφαλιστικά όπου κατάσχεσε από το ταμείο του Δήμου το ποσό των 2.5 εκατομμυρίων Ευρώ και δέσμευσε 1 εκατομμύριο Ευρώ για δύο χρόνια.
Ενημέρωση: στου κουφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου δεν τηρεί τους θεσμικούς κανόνες λειτουργίας και δεοντολογίας , περίπτωση του Δημάρχου που φεύγει από τη θέση του όποτε θέλει και εμφανίζεται όποτε του ’ρχεται, λες και έχει να κάνει με αεροπόρους που τους διατάζει. Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου χειραγωγεί και καθοδηγεί επιτακτικά τις συζητήσεις των θεμάτων λες και μόνο αυτή υπάρχει στη αίθουσα, περίπτωση Μπασιαρά Μάρκου κλπ.
Δεν γνωρίζει ο αντιδήμαρχος ο υπεύθυνος του έργου της αποχέτευσης αν λειτουργήσει το σύστημα VACUUM, όπως δήλωσε ό ίδιος στο Δημοτικό Συμβούλιο της 28/08/2009 και ζήτησε τη βοήθεια των Δημοτικών Συμβούλων.
Υλικά με μεταφορά από τη μάνδρα και όχι από την Κούλουρη με τεράστια υπερχρέωση, περίπτωση που δύο φορές έχει έλθει στο Δ.Σ. για ψήφισμα και δεν έχουν τις απαραίτητες ενημερώσεις οι μηχανικοί, όσο για τους υπεύθυνους δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει. Την Τρίτη φορά όμως πέρασε το θέμα, γιατί ο επιμένων κερδίζει και κερδίζει πολλά. Οπορτουνισμός για τα πολιτικά αλάνια.
Συνεχής και καθημερινή περιβαλλοντική υποβάθμιση εν ονόματι της ανάπτυξης και των έργων. Περίπτωση Αγγέλου, Γήγερτον, Μεσόγειος κ.α.
Η ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ, ΟΙ ΔΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.

Σχόλια

  1. ua janavalei dhmarxos gia to kalo toy topoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ,ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ. ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσιράκια του Τσάβαρη ο Σοφράς θα είναι πάλη δήμαρχος και ας γράφετε ότι θέλετε, καραγκιόζηδες της παραλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απολιτικέ νταλαμπούρδα, επιχειρήματα θα χρησιμοποιήσεις ή όχι γιατι γινεσαι πολύ μαλάκας και δεν έχεις ουσία. Για σένα πές πόσο ανώριμος και βλοσυρός είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κορόιδο κάτι μάγκες σαν και σένα εγώ τους φτύνω , πουστόπαιδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σώπασε ο ψευτόμαγκας; τι έπαθε και δεν ξαναβγαίνει να γράψει καμιά μπαρούφα!! του κόπηκε ο βήχας η του εφυγε η μαγκιά γιατί έιναι τζαμπέ δάγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MELHMA THS DHMOTIKHS ARXHS LA, LA, LA,LA.............. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜΙ. ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου