Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η (27/11/2009)




Εχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις τoυ άρθρου 95 του Δημοτικού και Κοιν. Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006), να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος την 2η Δεκεμβρίου 2009 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Κατάστημα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:

΄


1.-Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος έργων έτους 2010, Δήμου Σαλαμίνας.

2.- Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας οικ. Έτους 2009.

3.-Παραχώρηση χώρου για την Στέγαση των Εστιών του 1ου και 3ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων της Τοπικής Εφορείας Σαλαμίνας.

4.-Παραχώρηση χώρου για τις δραστηριότητες του Σκοπευτικού Ομίλου Σαλαμίνας, στον λατομείο περιοχής ΚΑΤΣΕΛΗ.

5.-Απ΄ ευθείας ανάθεση στη ΔΗ.Κ.Ε.Σ.Α. στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας του βουνού, της εργασίας οργάνωσης , προετοιμασίας και υλοποίησης εργασιών δενδροφύτευσης του Λόφου Πατρίς, του Αγίου Νικολάου & Αγίου Αντωνίου και ψήφιση σχετικής πίστωσης .

6.-Απ΄ ευθείας ανάθεση στην ΕΔΕΧΥ , της υποστήριξης του Δήμου για την κατάρτιση του ετήσιου προγράμματος δράσης έτους 2010.

7.-Έγκριση για την τροποποίηση σύμβασης της προμήθειας καυσίμων & λιπαντικών, για την κίνηση των οχημάτων του Δήμου έτους 2009.

8.-Λήψη απόφασης για την συμμετοχή δύο (2) υπαλλήλων του Δήμου σε σεμινάριο την 7η & 8η Δεκεμβρίου 2009, με θέμα <Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης Πληροφοριών /Αρχείων>

9.-Λήψη απόφασης για την τακτοποίηση υπαλλήλων του Δήμου με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου & έργου.

10.-Καθορισμός ειδικοτήτων που θα προκηρυχθούν για την υλοποίηση δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα, μέσω του θεσμού της μερικής απασχόλησης.

11.-Πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη εποχιακών αναγκών των Ανταποδοτικών Υπηρεσιών του Δήμου.

12.-Πρόταση τροποποίησης εγκεκριμένου σχεδίου στα Ο.Τ. 24 & 23 του Δημοτικού Διαμερίσματος Αιαντείου Σαλαμίνας, που αφορά μετατόπιση τμήματος του άξονα της οδού Αθανασίου Διάκου.

13.-Πρόταση τροποποίησης εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου περιοχής Αιαντείου για την θεσμοθέτηση παλαιάς Αγροτικής οδού <ΓΡΑΜΜΟΥ> σε εγκεκριμένο πεζόδρομο στο Ο.Τ. 107 του Δημοτικού Διαμερίσματος Αιαντείου Σαλαμίνας.

14.-Πρόταση τροποποίησης εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου περιοχής Κακής Βίγλας Αιαντείου για την θεσμοθέτηση παλαιών Αγροτικών οδών , σε εγκεκριμένους πεζόδρομους στο Ο.Τ. 48 του Δημοτικού Διαμερίσματος Αιαντείου Σαλαμίνας.

15.-Πρόταση τροποποίησης εγκεκριμένου Ρυμοτομικού σχεδίου περιοχής Αιαντείου για την θεσμοθέτηση παλαιάς ιδιωτικής οδού , σε εγκεκριμένο πεζόδρομο στο Ο.Τ. 78 του Δημοτικού Διαμερίσματος Αιαντείου.

16.-Λύση μίσθωσης καταστήματος που στεγάζεται στο Παλαιό Δημαρχείο & επί της οδού Γ.Λουκά, λόγω συνταξιοδότησης του μισθωτή κ. Κούκη Γεωργίου.

17.-Έκφραση σύμφωνης γνώμης στην Αναμόρφωση προϋπολογισμού ΚΑΠΗ Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας.

18.-Ενημέρωση του Σώματος για το θέμα που αφορά την <Εξέλιξη της μελέτης αναθεώρησης του Γ.Π.Σ. Σαλαμίνα.> κατόπιν αιτήματος της κ. Νάννου-Παπαθανασίου Ισιδώρας.

                                                                                      
                                       
                     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ



                                                                  ΜΙΚΡΟΜΑΣΤΟΡΑ- ΝΑΝΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Σχόλια

  1. ΚΥΡΙΑ ΜΙΚΡΟΜΑΣΤΟΡΑ- ΝΑΝΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΗΣΟΥΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ . Η ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΗΛΩΜΕΝΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΘΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ .Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΕΩΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΑΠΌ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΜΥΑΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΠΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟ. ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΣΑΣ ΑΥΤΟ. ΕΓΩ, ΕΓΩ ΝΑ ΟΡΙΜΑΣΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρονικό επεισοδίου στο δημοτικό συμβούλιο.

    Κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβούλιου ο κύριος Σοφράς απευθυνόμενος στον κύριο Τσάβαρη του είπε .Δεν μπορείς να πείσεις κανέναν ούτε αυτούς πίσω σου ,εννοώντας το ακροατήριο που παρακολουθούσε το δημοτικό συμβούλιο .Ένας πολίτης ενοχλήθηκε και ζήτησε τον λόγο και απευθυνόμενος στον δήμαρχο του είπε , είναι ντροπή σου να αποκαλείς τους πολίτες αυτού του τόπου αυτούς .Τότε γνωστός παλληκαράς με ξεκούμπωτο πουκάμισο σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να φωνάζει και να απειλή .Η πρόεδρος η όποια έπρεπε να τον αποβάλει από την αίθουσα ( διότι δεν είναι πρώτη φορά που το συγκεκριμένο άτομο έχει αυτή την συμπεριφορά μέσα και έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ) έδειξε παθητική στάση δίνοντας την εντύπωση ότι ήθελε να ακουστούν όλα αυτά που ο παλληκαράς έλεγε .Το δημοτικό συμβούλιο δεν μπορούσε να λειτουργήσει υπό αυτές τις συνθήκες και τότε ο κύριος Τσαβαρής ζήτησε ο εν λόγο παλληκαράς να αποχωρήσει από την αίθουσα .Ο παλληκαράς συνοδευόμενος από την γυναίκα του εξεράγει , άρχισαν να απειλούν να βρίζουν τον Τσάβαρη και τους συνεργάτες του .Ο κύριος Τσαβαρής του απάντησε ότι ,δεν σε φοβάμαι και πρέπει να βρεις άλλον να απειλήσεις .Στο σημείο αυτό η πρόεδρος αντιληφθεί ότι με την στάση της απέναντι στον παλληκαρά τίναξε το δημοτικό συμβούλιο στον αέρα και αποφάσισε να τον αποβάλει από την αίθουσα κλίνοντας και τις πόρτες του δημοτικού συμβουλίου για να μην ακούγονται οι βρισιές του παλληκαρά στην αίθουσα που συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;; ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ; ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑ;; ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Yπάρχει κάποιος επιτέλους ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ να μας δώσει απαντήσεις στα εξής ερωτήματα ?
    1.- από πότε και επί πόσα χρόνια Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ εκμεταλλευόταν ΚΑΝΤΙΝΑ στον ΄Αγιο Γεώργιο Σαλαμίνας που την απέσπασε από την Νομαρχία Πειραιά ? [και ο νοών νοείτω]
    2.- Ποιά ευαίσθητη χρονικά Πολιτική Περίοδο τοποθέτησε την ΚΟΡΗ ΤΟΥ στο Υπουργείο Πολιτισμού ΜΟΝΙΜΗ με Προεδρικό Διάταγμα ?
    3.- Ποιός και πότε του χορήγησε την ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΠΟ που ο ίδιος μέχρι και σήμερα εκμεταλλεύεται ?
    4.- Ποιός μέχρι και σήμερα ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ στο ευαίσθητο ΠΟΣΤΟ της εργασίας του εδώ και αρκετά χρόνια ?
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ Κ. ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεμψίμοιρε, ποταπέ, κατίνα της γειτονιάς, πρέπει να ξέρεις ότι κάποια πράγματα δεν εγείρουν συνειδήσεις, ούτε θεωρούνται παραβάσεις η παρανομίες, ούτε είναι έξω από τους ηθικούς κανόνες. Όταν ένα νέο κορίτσι πιάνει δουλειά και το καταδικάζεις, το δολοφονείς, ενώ δέχεσαι ένα ολόκληρο σύστημα να λειτουργεί με ανομία, με ασυδοσία, αδιαφορία προς τον πολίτη. Δεν νοιάζεσαι το ότι όλα σε αυτό τον τόπο γίνονται με το μέσον, τίποτα δεν καταδικάζεις, μόνο ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ γιατί και εσύ έτσι έπιασες δουλειά, αλλά τώρα το παίζεις μάγκας, πες μας ποιος είσαι και θα σου πούμε πως έπιασες δουλειά . Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.
    Όταν για μια άδεια προπό που είναι το ευκολότερο σήμερα το σηματοδοτείς σαν μείζονος σημασίας γεγονός και αδιαφορείς για την πλατεία του Δημαρχείου που έγινε οικόπεδο και κτίζεται, αδιαφορείς για την έκπτωση 1% σε όλα τα έργα του δήμου που είναι δημόσιου συμφέροντος. ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ για μια καντίνα που άνοιξε η αδερφή του Τσαβαρή που;;; στην περιοχή Αγίου Γεωργίου η οποία λειτουργεί εποχικά μόνο 2 μήνες το χρόνο, τους καλοκαιρινούς σε μια περιοχή με μηδαμινή κίνηση και δεν ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ Για την άδεια επέκτασης του Λατομείου του ΑΓΓΕΛΟΥ που έδωσε με το έτσι θέλω ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ για τις σκαταποθήκες στην παραλία ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ για τον εισαγγελέα που εξετάζει τα αδρανή υλικά που έφεραν για κατασκευή δρόμων από την μάνδρα και υπερχρέωσαν 177.000.000 εκατομμύρια δραχμές τον ΔΗΜΟ. ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ για τα ασφαλιστικά στο ΔΗΜΟ που τον υπερχρέωσε η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ για τους κομματικούς ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ. ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ για τα σκουπίδια που είναι γεμάτος ο τόπος και ανύπαρκτη η καθαριότητα. ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ για τους δρόμους που είναι σπασμένοι από τα έργο της αποχέτευσης και τα φορτηγά του ΑΓΓΕΛΟΥ που δημιουργούν κυκλοφοριακό κομφούζιο. ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ για το βουνό στο μπατσί που κατάντησε χωράφι. ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ για την περιβαλλοντική υποβάθμιση του τόπου εν ονόματι της ανάπτυξης, και τι σε ΝΟΙΑΖΟΥΝ ;;;;;;;;; ΟΙ ΚΑΤΙΝΙΕΣ , ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΣΩΒΡΑΚΟ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ. Ηλίθιε λάθος σου να μην το γράψεις θα ανέβαινε η κατινιά σου. ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ, ΒΛΑΚΕΣ, ΑΝΩΡΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.
    ΚΑΤΙΝΟΥΛΑ, ΚΑΤΙΝΟΥΛΑ ΒΑΖΩ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΕΡΕΤΗΣΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ. ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ (ΚΛΑΝΕΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου