Σαλαμίνα: Πατέρας βίασε την 6,5 ετών κόρη του

   
Φρίκη ακόμη και στους πλέον έμπειρους αξιωματικής Ασφάλειας Αττικής προκάλεσε η αποκάλυψη του βιασμού ενός κοριτσιού 6,5 ετών από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος συνελήφθη και έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές Τριπόλεως.

Το κουβάρι της τραγικής ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται την περασμένη Τρίτη, όταν το ανήλικο παιδί εμφάνισε αιμορραγία, γεγονός που θορύβησε τη μητέρα του. Η γυναίκα πήγε την 6,5 ετών κόρη της στον γιατρό στη Σαλαμίνα, ο οποίος συνέστησε να φύγουν άμεσα για την Αθήνα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης.

Το κοριτσάκι εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Παίδων» για πολύωρη χειρουργική επέμβαση, ενώ οι γιατροί που το εξέτασαν ενημέρωσαν τις Αρχές, καθώς διαπίστωσαν πως το παιδί είχε πέσει θύμα βιασμού και μάλιστα με πολύ άγριο τρόπο. Κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι δράστης είναι ο πατέρας, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος αρχικά υποστήριζε ότι «θα βρω και σκοτώσω αυτόν που έκανε τέτοιο πράγμα στο παιδί μου».

Την Πέμπτη, όμως, «έσπασε» και συνελήφθη. Πλέον ερευνάται αν είχε επαναλάβει περισσότερες από μία φορά την ειδεχθή πράξη του πάνω στο ίδιο το παιδί του.

Σχόλια