Καταδίκη της επίθεσης των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής στη Σαλαμίνα

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση της νεοναζιστικής ΧρυσήςΑυγής σε αντιφασίστες, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στη Σαλαμίνα. Τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, κατά την προσφιλή τους τακτική, συγκεντρώθηκαν στα γραφεία τους στο κέντρο της Σαλαμίνας και επιχείρησαν να σπείρουν για άλλη μια φορά το φόβο και τον πανικό, κάνοντας γυαλιά καρφιά το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας και επιτιθέμενοι σε αντιφασίστες, μεταξύ των οποίων και μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά.
Η επίθεση αυτή είναι συνέχεια της προσπάθειας των φασιστών να ξανακερδίσουν τον
δημόσιο χώρο και λόγο στην περιοχή της Σαλαμίνας. Η θέση όμως των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής είναι στη φυλακή και όχι στους δρόμους.
Το αντιφασιστικό κίνημα πρέπει να βρεθεί απέναντί τους πιο αποφασιστικά από ποτέ. Η
καταδίκη της Χρυσής Αυγής και των πρακτικών της πρέπει να είναι καθολική, τόσο σε
θεσμικό όσο και κινηματικό επίπεδο. Σε αυτό το πλαίσιο, προκαλεί πολλά ερωτηματικά η συνεχιζόμενη άρνηση της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας να συζητήσουν και να πάρουν σαφή θέση για το ζήτημα της δράσης των ταγμάτων εφόδου στην περιοχή, παρά τα επανειλημμένα σχετικά αιτήματα της οργάνωσής μας.
Καλούμε τις αντιφασιστικές συλλογικότητες της περιοχής, τους πολίτες και τη νεολαία που μάχονται για τη δημοκρατία και την αλληλεγγύη, να καταδικάσουν και να περιθωριοποιήσουν την δράση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής. Η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει!
Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά

Σχόλια

  1. 1 200 000 ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ τα παλληκαριά του Τσαβαρή στον Άγγελου ,για την ύδρευση είπαν .Πήρανε λατομικό υλικό από το κλειστό λατομείο .Ήταν μια παράνομη αγοροπωλησία και έφτιαχναν δρόμους χωρίς μελέτες με την τεχνική υπηρεσία να τους παρακολουθεί έκπληκτη βάζοντας την πιεστικά να υπογράφει τις βεβαιώσεις παραλάβεις του παράνομου υλικού .Κατά τα άλλα τα παλληκαριά Παπαθεοχάρης ,Δερτούζος , Αστρακος είπαν ότι κάναμε παρανομίες χρεώσαμε τον δήμο και μας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο γιατί κυνηγήσαμε τον ΑΓΓΕΛΟΥ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου