ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ: Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!! Του Δημήτρη Καλογήρου

Η χθεσινή ημέρα, 26 Ιουνίου, έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως η ημέρα καταπολέμησης των ναρκωτικών και τα οποία, σύμφωναμε τα διαθέσιμα στοιχεία του Ο.Η.Ε, τείνουν να εξελειχθούν σε μία παγκόσμια απειλή.
Οι λόγοι και οι αιτίες που ένας άνθρωπος και ιδιαίτερα νέος οδηγείται στη χρήση των ναρκωτικών αυτών ουσιών, οφείλονται σε προσωπικά και κοινωνικά αδιέξοδα όπως: Φτώχεια, Ανεργία, Ανασφάλεια, Αδικία, Ατομικισμός, Ανταγωνισμός, Κοινωνική Υποκρισία, Θεσμική κρίση, Περιθωριοποίηση κ.λ.π.
Οι προσπάθειες για τη λύση αυτού του τεράστιου Κοινωνικού προβλήματος με αστυνομικά και με κατασταλτικά μέτρα, αποδείχθηκαν μάταιες.
Πιστεύουμε, ότι η ριζική λύση αυτού του προβλήματος θα επέλθει, τότε και μόνον τότε, όταν εκλείψουν και οι αιτίες που το προκαλούν, δηλαδή, το σημερινό οικονομικό και κοινωνικό σύστημα, το Καπιταλιστικό.
Ένας διαφορετικός κόσμος της ισότητας, της δικαιοσύνης, της ανεκτικότητας, της αλληλεγγύης, της ειρήνης, της περιβαλλοντικής προστασίας και γενικώς, έναν κόσμο που βάζει τους ανθρώπους πάνω από τα κέρδη, θα μας απαλλάξει, οριστικά, απ' αυτήν την παγκόσμια απειλή.
" Πώς μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος,
χωρίς τον οραματισμό ενός ιδανικού ανώτερης ζωής,
κάτω από τη φοβέρα και την αγωνία
ενός βαθύτατου και οριστικού ξεπεσμού; "
Δημήτρης Γληνός

Σχόλια

  1. Κύριε Διαχειριστή, ποιός υπογράφει αυτό το άρθρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλη μιά κομπίνα καλοσχεδιασμένη από τον Δήμαρχο Μηνάκο και από το Κάθαρμα των Σεληνίων εις βάρος του κ.Τσαβαρή δεν τους βγήκε....
    Αιτία είναι η αλλαγή του άρθρου 236,παρ 2 του ν.3852|2010, με το άρθρο 6 του ν.4368|2016!!!!!!!
    Συγκεκριμένα οι φωστήρες της απάτης και συκοφάντησης αφού γιά την υπόθεση του δημοτικού αναψυκτηρίου πρώην "φλαμίνγκο" είχαν ..εφεύρει ζημιά του δήμου λόγω μη καταβολής των ενοικίων από την ενοικιαστή του αναψυκτηρίου ύψους 43.000 ευρω μαζί με τα δημοτικά τέλη γιά την ίδια πρίοδο ,επείδη ο ενοικιαστής διεκδικεί συμψηφισμό με τα ενοίκια γιά δαπάνες πού ήδη είχε καταβάλει γιά επιπλέον εγκαταστάσεις υγιεινής που αυτός με έξοδα του κατασκεύασε ,ΑΡΑ ΑΦΟΥ Η "ΖΗΜΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΕΥΡΩ,ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ!!!!!
    Με δεδομένο λοιπόν ότι τότε ίσχυε με το άρθρο 236,παρ 2 του ν.3852|2010, την περίοδο σύνταξης και υποβολής της μήνυση(πριν τροποποιηθεί στις 21-2-2016), είχαν σίγουρο ότι ο κ. Τσαβαρής θα παραπεμφθεί για κακούργημα αφού είχαν μαγειρέψει το ύψος της "ζημιάς" γιά το Δήμο πάνω από το όριο των 30.000 ευρώ άρα με την ισχύουσα τότε νομοθεσία θα εκπέσει του αξιώματος, ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!(γιατί αυτός ήταν και είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στόχος τους)
    Όμως η τροποποίηση του συγκεκριμένου άρθρου τον Φλεβάρη του 2016,τους χάλασε καταρχήν τα σχέδια αφού γιά να εκπέσει πλέον του αξιώματος και να μην μπορεί να είναι υποψήφιος τώρα δεν φθάνει μόνο η παραπομπή γιά κακούργημα αλλά απαιτείται καί ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ( ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ!!!!!)
    Επίσης θα μπορούσε να είχε εκπέσει ο κ.Τσαβαρής αν του είχαν επιβληθεί κατά την διαδικασία της απολογίας του σε Ανακριτή καί Εισαγγελέα το περασμενο Φεβρουάριο, περιοριστικοί όροι!!!!
    Δυστυχώς για τους ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ του δεν του ΕΠΕΒΛΉΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΌΣ ΌΡΟΣ (ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ!!!!)
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ
    ΥΠΟΘΕΣΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου