ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BUG 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΝΟΒΣ)
SALAMIS YACHTING CLUB
(ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡ. 2250/2004  ΠΡΩΤΟΔ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ:2003
ΜΕΛΟΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΕΓΚΑΤ/ΣΕΙΣ: Κ. Καραμανλή (Ύψος Κυματοθραύστη)                       ΤΗΛ: 6945100607   2155000412  2104644078
                     Λιμάνι ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ                                                          FAX:  2155000412        
                                                                                                                                                             e-mail: mail@nobs.gr                                                                                          
  Σαλαμίνα   6-7-2015


ΠΡΟΣ: ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας BUG 2016
Παίδων –Κορασίδων, Εφήβων – Νεανίδων

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας BUG  Παίδων –Κορασίδων, Εφήβων – Νεανίδων 2016 που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας (ΝΟΒΣ), από την Κυριακή 3 Ιουλίου μέχρι την Τρίτη 5 Ιουλίου στον κόλπο της Σαλαμίνας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, και την συμπαράσταση του Δήμου Σαλαμίνος και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνος.


Την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 20:30 το βράδυ, έγινε η Τελετή Έναρξης των Αγώνων στις Εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ στο Λιμάνι της Σαλαμίνας, με την  Φιλαρμονική του Δήμου Σαλαμίνος και το Λύκειο Ελληνίδων (Παράρτημα Σαλαμίνος) σε ένα όμορφο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα να ψυχαγωγούν τους συμμετέχοντες αθλητές και φίλους του αθλήματος. Παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Σαλαμίνος κα Ισιδώρα Νάννου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρρος, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ. Σ. του Δημ. Λιμ. Ταμείου Σαλαμίνος κ.κ. Ιωάννης Λένης, Προκόπης Γκλίστης και Γεώργιος Κιαμίλης, Πρόεδροι και Μέλη Δ. Σ. Ναυτικών Ομίλων και η Πρόερος του Λυκείου Ελληνίδων κα Σωσώ Σακελλαρίου. Η Δήμαρχος Σαλαμίνος κα Ισιδώρα Νάννου απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και κήρυξε την έναρξη των αγώνων.
Τους αγώνες υποστήριξαν:
Η «ΛΙΑΡΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ» και η DR Ανθούλα Λιάρου – Μπουτσέλη με το κατάλληλο Προσωπικό και το Ασθενοφόρο να είναι παρόντες κάθε ημέρα.
Οι «ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» και το «ΚΥΧΡΕΑΣ WEB RADIO».
Ο Ραδιοσταθμός «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1» και ειδικότερα η εκπομπή «ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΙ» με την ραδιοφωνική προβολή των αγώνων και καθημερινό ρεπορτάζ  από τους αγώνες.
Το Πρατήριο υγρών καυσίμων «AEGEAN» της οδού Αγγ. Σικελιανού στο Αιάντειο.
Η «ONE DΕSIGN SPECIALISTS» αντιπρόσωπος των σκαφών BUG στην Ελλάδα με την παρουσία της και την παροχή βοήθειας σε όλους τους αθλητές και Ναυτικούς Ομίλους που συμμετείχαν.   
Συμμετείχαν 18 Ναυτικοί Όμιλοι από όλη την Ελλάδα, με 36 Αθλητές. Έγιναν όλες οι προγραμματισμένες ιστιοδρομίες, έξι κάθε ημέρα αγώνων. Τρεις για τα Αγόρια και τρεις για τα Κορίτσια. Οι καλές καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με το περιβάλλον του υπέροχου κόλπου της Σαλαμίνας όπου στηνόταν ο στίβος, συνετέλεσαν, ώστε βαθμολογικά να υπάρχει ενδιαφέρον μέχρι και την τελευταία ιστιοδρομία. Στον ΝΟΒΣ με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδεχθήκαμε την Πρώτη Πανελλήνια Θέση και την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στους Παίδες από τον αθλητή μας Ιωάννη Παπαδόπουλο.     
Την Τρίτη 5 Ιουλίου μετά το τέλος των ιστιοδρομιών στις 18:00 έγινε η απονομή των επάθλων στους νικητές στις Εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ στο Λιμάνι της Σαλαμίνας.
Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία είναι:
ΠΑΙΔΕΣ
A/A
ΑΘΛΗΤΗΣ
Ν. ΟΜΙΛΟΣ
1
Ιωάννης Παπαδόπουλος
Ν Ο ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
2
Χρήστος Τσιατσιώτης
Ν Ο ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΠΑΤΩΝ
3
Ευστάθιος Πίσπας
Ν Α Σ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΙΟΛΟΣ
  
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
A/A
ΑΘΛΗΤΗΣ
Ν. ΟΜΙΛΟΣ
1
Αικατερίνη Γλυνού  
Ν Ο ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΛΚΥΟΝ
2
Γεωργία Γεροστάθη
Ν Ο ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
3
Θέλια Παπαπάνου
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Ν Ο ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΕΦΗΒΟΙ
A/A
ΑΘΛΗΤΗΣ
Ν. ΟΜΙΛΟΣ
1
Δικαίος Κερκούλας
Ι Ο ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
2
Μικές Μαγγούλιας
Ν Ο ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
3
Ευάγγελος Κοτσάκος
Ι Ο ΠΑΤΡΩΝ

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

A/A
ΑΘΛΗΤΗΣ
Ν. ΟΜΙΛΟΣ
1
Βαρβάρα Μπαξεβάνη
Ν Ο ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
2
Κατιάνα Βασταρδή
Ν Ο ΑΝΔΡΟΥ
3
Σταυρούλα Ζαράνη
Σ Ε Α Ν Α ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σχόλια

  1. Η άγια ηγουμένη της μονής φανερωμένης έχει τοποθετήσει στον ιστορικό άυλειο χώρο του μοναστηρίου δίπλα στον οπλαρχηγό Γκούρα και στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο πλακέτα που ευχάριστη τον Τσαβαρή για την βοήθεια που προσέφερε για την πλακόστρωση του άυλειου χώρου. Αγία ηγουμένη πρέπει να γνωρίζεις ότι έχεις αναλάβει την διαφύλαξη του ιστορικού χώρου του μοναστηρίου από κάθε λογής γελοίες και τιποτένιες παρεμβάσεις .Ο ιστορικός χώρος του μοναστηριού δεν είναι μια περιθωριακή πλατεία που μπορεί να αναρτηθούν αυτού του είδους ταμπέλες .Οι προηγούμενοι δήμαρχοι προσέφεραν στην μονή τεράστια βοήθεια αλλά κανείς σεβόμενος τον χώρο δεν ζήτησε να αναρτηθεί αυτού του είδους μαρμάρινη ταμπέλα .Η συμπάθεια σου προς το πρόσωπο του Τσαβαρή είναι γνωστή δεν έχεις όμως το δικαίωμα να ξεφτιλίζεις και να προσβάλεις τον ιστορικό και θρησκευτικό χώρο της μόνης .Η παρέμβαση του επισκόπου κρίνεται επιτακτική και η 1 εφορία βυζαντινών αρχαιοτήτων πρέπει να αποτρέψει αυτό το τερατούργημα που έχει κάνει η άσχετη και ανιστόρητη άγια ηγούμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου