Πεζοπορία στο Λαμπρανό - Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος



Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 διοργανώνει πεζοπορία στο Δάσος Κανακίων με προορισμό το Λαμπρανό.
Η πεζοπορία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 10.00 πμ από το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου, όπου θα μπορεί κάποιος να αφήσει και το αυτοκίνητό του, και να καταλήξει μέσα από μονοπάτια στην παραλία του Λαμπρανού. Θα υπάρχει χρόνος και για μια γρήγορη βουτιά ή ένα πρόχειρο κολατσιό και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε κατά τη 13.00 στο ίδιο ακριβώς σημείο (μοναστήρι). Η διαδρομή είναι μέτριας δυσκολίας, κατηφορική προς την παραλία και ανηφορική κατά την επιστροφή.
Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας με τη σειρά πεζοποριών που κατά καιρούς διοργανώνει επιδιώκει τη γνωριμία του κόσμου με τα υπέροχα μονοπάτια του δάσους των Κανακίων και του μοναδικού Αττικού τοπίου στο Λαμπρανό. Ευελπιστεί μάλιστα ότι θα βρεθεί τρόπος να σηματοδοτηθούν μόνιμα και να χαρτογραφηθούν τα μονοπάτια του νησιού και θα αναδειχθούν οι ομορφιές της Σαλαμίνας.
Σας περιμένουμε κοντά μας!

Σχόλια