Ποδοσφαιρικοί αγώνες, με εισητήριο ... τρόφιμα!



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
«ΣΤΑΣΗ  ΖΩΗΣ» (έδρα: Αθήνα, Ελλάς)
ταχυδρομική διεύθυνση: Άνδρου 32, Παλούκια, Σαλαμίνα 189 01
τηλ: 69 76 175 145 & 69 44 356 195
-------------------------------------------
Κοινωνικό  Ιατρείο  Φαρμακείο  Αλληλεγγύης  Σαλαμίνας
Γ.  Λουκά  38, 189 00 Σαλαμίνα • τηλ: 210 46 53 435


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλευρό της ανθρωπιστικής οργάνωσης «Αλληλεγγύη Πειραιά» στέκεται έμπρακτα η “Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά”, το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου.

Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες που θα γίνουν το διήμερο υπό την εποπτεία της Ένωσης - συνολικά 36 επίσημοι αγώνες τριών κατηγοριών και πολλοί ακόμα αγώνες ακαδημιών, τουρνουά, φιλικά και παλαιμάχων, - θα διεξαχθούν με ορθάνοιχτες τις πόρτες των γηπέδων.

Το αντίτιμο, για να παρακολουθήσει κάποιος τα παιχνίδια δεν θα είναι χρηματικό. Το αντίτιμο θα είναι τρόφιμα, που θα δοθούν σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη, όπως άνεργους ή πένητες πολίτες.

Και στην Σαλαμίνα, σε δύο αγώνες της Κυριακής 10/04/2016, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα αντί εισιτηρίου.

Ειδικότερα, στον αγώνα “ΑΕ Σαλαμίνας - Πανζιτζιφιακός Κάρπαθος”, στο γήπεδο Σαλαμίνας (ΣΤΑΔΙΟΥ 1 & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ), στις 12.00, τα τρόφιμα θα συγκεντρωθούν για την δράση “Άλλος Άνθρωπος, κοινωνική κουζίνα”.

Επίσης, στον αγώνα “Ε.Π.Ο. Σαλαμινομάχων - Κύπρος Κορυδαλλού”, στο γήπεδο Αμπελακίων (ΑΚΤΗ ΙΑΤΡΟΥ ΒΕΡΓΗ)-(ΑΚΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ) στις16:00, τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Κοινωνικό Ιατρείο & Φαρμακείο της Σαλαμίνας.

Οι ανάγκες που υπάρχουν επικεντρώνονται σε αλεύρι, ζάχαρη, λάδι, ντοματοχυμό, ρύζι, όσπρια, μπισκότα, μερέντα, μαρμελάδα, μέλι και γάλα μακράς διάρκειας. 

Σχόλια

  1. Με Γρηγόρη ,Φωτεινό με Γώγα και με Δόση αυτόν τον τόπο ποιος θα τον γλυτώσει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά από αυτούς έχουμε κάποια ελπίδα να σωθούμε από τον Δερτούζο πότε θα απαλλαγούμε ;Ξέρετε ότι στο ΔΣ δεν ήθελε να δημιουργηθεί διαπαραταξιακή για το λατομείο , ενώ για την Κυνόσουρα που είναι και μέλος συμφωνεί και επαυξάνει έχοντας τρελάνει όλο τον ντουνιά .Για τον φίλο του , συνεργάτη του και χρηματοδότη του ,όχι καμιά κίνηση που θα τον ενοχλήσει και θα θίξει τα συμφέροντα του γιατί ο Μάνος όπως έλεγε και ο Θωμάς είναι ένα μαύρο κοράκι δυνατό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου