« Απόφαση λήψης δραστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της διαφαινόμενης παράνομης επαναλειτουργίας του Λατομείου στη θέση “Γούβα-Μπατσί” Σαλαμίνας».

Χθες 6/4/2016 η Δήμαρχος κα Ισιδώρα Νάννου με τη συνδρομή των Οργάνων της Αστυνομίας, Τροχαίας και Λιμενικού προέβηκαν σε ενδελεχή έλεγχο 3 φορτωμένων νταλικών πριν την επιβίβαση τους στα ferry-boat.
Η μια νταλίκα ελέγχθηκε στη Φανερωμένη και μετέφερε μπάζα από τις εκσκαφές της αποχέτευσης των Σεληνίων.
Οι άλλες δύο ελέγχθηκαν στα Παλούκια και μετέφεραν αδρανή υλικά από το ΜΠΕΤΟΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΕ σύμφωνα με τα Δελτία Αποστολής.
Επειδή υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το υλικό αυτό προέρχεται από το Λατομείο Γούβα-Μπατσί το οποίο είναι προ πολλού σφραγισμένο, η Δήμαρχος συγκαλεί αύριο ημέρα Παρασκευή και ώρα 3 μ.μ. έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα « Απόφαση λήψης δραστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της διαφαινόμενης παράνομης επαναλειτουργίας του Λατομείου στη θέση  “Γούβα-Μπατσί” Σαλαμίνας».
Το περιβάλλον πρέπει να προστατευθεί και η πληγή που ακούει στο όνομα λατομείο έκλεισε και δεν θα ξανανοίξει.
Καλούνται όλοι οι περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένοι συνδημότες μας να συνδράμουν την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και να συμμετάσχουν ως μέλη στην διευρυμένη Διαπαραταξιακή Επιτροπή που θα συσταθεί με απόφαση του αυριανού Δημοτικού Συμβουλίου. Εν τη ενώσει η ισχύς.


Σαλαμίνα 7/4/2016

Γραφείο Δημάρχου Σαλαμίνας

Σχόλια

  1. Θα ήθελα να ακούσω τους μεγάλους συνεργάτες και υπερασπιστές των συμφερόντων Άγγελου Τσαβαρή, Παπαθεοχάρη, Καπετανάκη, Δερτούζο , να αμύνονται απέναντι στην επιθετική τακτική του υπόλοιπου δημοτικού συμβουλίου .Θα έχει ενδιαφέρων η συνεδρίαση και πρέπει να παρευρεθούμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέχασες την ΛΟΥΛΑ και την ΤΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μάνος ο κλαπαρχείδας δεν θα βγάλει δελτίο τύπου για το συνέδριο της ΝΔ ;Ο λαός ανυπομονεί και ο Μάνος είναι υποχρεωμένος να τον ενημερώσει. Ο ΤΕΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣ δεν ξέρει τέτοια αστεία είναι σοβαρός και αμείλικτος περιμένει ενημέρωση και πρέπει Μάνο σαν γνωστός μάνατζερ φελλών να τον ενημερώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου