Φίλε Γιώργο καλό σου ταξίδι


Σχόλια

  1. Πριν λίγους μήνες γλύτωσε από βέβαιο θάνατο σε τροχαίο που ‘χε λίγο πριν το σπίτι του τρέχοντας να προφτάσει ”υποχρεώσεις” του που απέρρεαν από τον υπεύθυνο χαρακτήρα του που σαν εθελοντής προσέφερε τις υπηρεσίες του στην δευτεροβάθμια του δήμου Σαλαμίνας.
    Πικραμένος ανέρρωνε από το ατύχημα του με συντροφιά την οικογένεια του και δυο τρεις καλούς φίλους. Φαίνεται όμως πως τελικά η καρδιά του δεν άντεξε τις πικρίες από κάποιους φίλους και συναγωνιστές και σήμερα το πρωΐ τον πρόδωσε κι αυτή.

    Φίλε Γιώργο καλό σου ταξίδι, αν μη τι άλλο έφυγες πλήρης εμπειριών που θα σε συντροφεύουν στο άγνωστο ταξίδι σου, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει, θα ζεις στην μνήμη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδαμόπουλε καλέ μου φίλε θα σε θυμόμαστε πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/4/16 09:41
    Θα ήθελα και εγώ να έκφράσω την ταπεινή μου άποψη .Λόγω του ότι και επί των δύο Δημοτικών Αρχών πρόσφερε ""ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ""με όλο τον ζήλο που τον κατείχε. Σαν ελάχιστο φόρο τιμής ,η κηδεία του να γίνει Δημοσία Δαπάνη.Πιστεύω και εκει επάνω πάλι θα προσφέρει διότι το είχε ,το έλεγε η καρδούλα του, Και ίσως γι αυτό την κούρασε. Θα σε θυμάμαι πάντα φίλε Γιώργο.
    Δημητριαδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η εξόδιος ακολουθία του φίλου μας Γιώργου Αδαμόπουλου θα γίνει την Τετάρτη 20/04/2016 στις 11 το πρωΐ στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου