Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΣΩΘΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ

 Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Κυνόσουρα και ειδικά η Α' ζώνη, γλύτωσε οριστικά από την παραχώρηση στον ΟΛΠ και την Cosco. Αυτό προκύπτει από την τελική Σύμβαση Παραχώρησης την οποία έχουμε στα χέρια μας και η οποία επιβεβαιώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι όλα όσα έχουμε κατά καιρούς ανακοινώσει ισχύουν κατά γράμμα. Η Σύμβαση φέρει τίτλο “τελική έκδοση με ημερομηνία 3 Δεκεμβρίου 2015”και πηγαίνει στην Βουλή για κύρωση. Κερδίζουμε ολόκληρη την Κυνόσουρα και θαλάσσια ζώνη 200 μέτρα περιμετρικά της χερσονήσου ενώ παραχωρούνται τα δύο ναυπηγεία που λειτουργούν στην περιοχή και το θαλάσσιο μέτωπο μπροστά από τις ιδιοκτησίες τους.



Μία σημαντική μάχη κερδήθηκε, ένα όνειρο πραγματώνεται.
Ο αγώνας δεν σταματάει εδώ, συνεχίζουμε με βάση την εντολή που πήραμε από το Δημοτικό Συμβούλιο για ανάκτηση της Β' ζώνης, της Πούντας και όσων περιοχών κατέχει ακόμα ο ΟΛΠ, με τελικό σκοπό την οριστική απαλλαγή της Σαλαμίνας από τις ρυπογόνες και οχλούσες μονάδες.
Επειδή η Διαπαραταξιακή επιτροπή έχει δεχθεί μεγάλη αμφισβήτηση και καπηλεία  του έργου της, συνιστούμε σε όλους να χαμηλώσουν τους τόνους και να δουν την επιτυχία αυτή σαν επιτυχία ολόκληρης της Σαλαμίνας.
Σε κάθε περίπτωση με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και αγωνιστικότητα, η Διαπαραταξιακή Επιτροπή  με την πρόσφατη ανανεωμένη εντολή του Δημοτικού Συμβουλίου  συνεχίζει την προσπάθεια για αποκατάσταση της νομιμότητας στον Ιστορικό χώρο.

Η Δήμαρχος   Σαλαμίνας                 Η Διαπαραταξιακή Επιτροπή
Ισιδώρα Παπαθανασίου – Νάννου 

Σχόλια

  1. Δεν πιστεύουμε τίποτα αν δεν δούμε ανακοίνωση από τον Μάνο - Κομανέτσι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά οι ικανοί και οι άξιοι δεν χάνονται ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
    ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΡΑΝΤ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου