Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας

 

 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η    29ης  Συνεδρίασης   ( Τακτική )

   Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67, παρ. 2  του Ν. 3852/2010  σε συνδυασμό με το άρθρο 3 παρ. 3δ του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας ,   να σας  καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 23ην   Νοεμβρίου     2015,  ημέρα  ΔΕΥΤΕΡΑ   και ώρα   18:00,  στο Δημοτικό Κατάστημα, λόγω ματαίωσης ελλείψει απαρτίας  κατά την  28ην Συν/ση της 16ης Νοεμβρίου 2015 ,  για  συζήτηση του   παρακάτω  θέματος:

-  «Αναπροσαρμογή Δημοτικών Τελών για το οικονομικό έτος 2016», κατόπιν αιτήματος 11 Δημοτικών Συμβούλων,  σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ.3δ. του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας.

   Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Δ.Σ.

   Λεμονιά Καπετάνιου

Σχόλια

  1. Όλη η Σαλαμίνα θα πρέπει να μάθει τι δήμαρχο ψήφισε γιαυτό θα σας παρακαλούσα να μην ξανασβηστεί το σχόλιο που ειναι ΑΛΗΘΙΝΌ και χωρίς ύβρεις.
    Χθές το απόγευμα στη συνάντηση της διαπαραταξιακής για την Κυνοσούρα και ενώ με χίλια ζόρια η δήμαρχος και ο Κοκκινίδης κατάλαβαν ότι η εξαίρεση της εξαίρεσης σημαίνει παραχώρηση πήρε τηλέφωνο μπροστα σε όλους τους παρέθρισκόμενους τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κ Πιτσώρλα προκειμένου να του ζητήσει εξηγήσεις .
    ενώ λοιπόν ξεκίνησε η κουβέντα σε κάποιο σημείο η δήμαρχος λέει στον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ "ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ" και δίνει το τηλέφωνο στο Κοκκινίδη.......
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε διαχειριστή,
    Μικρός ο τόπος και λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε καλά.
    Γνωρίζω πως και καλή "γραφίδα" έχεις και πολιτική άποψη πολλάκις δε σωστή.
    Θα θέλαμε να διαβάσουμε την άποψη σου για την νεοφασιστική άποψη της αποχής της πλειοψηφίας από τα δημοτικά δρώμενα και μάλιστα δια της απουσίας της από τα δημοτικά συμβούλια
    Φιλικότατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου