Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 28ης Συνεδρίασης ( Τακτική ) του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας

  Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67, παρ. 2  του Ν. 3852/2010  σε συνδυασμό με το άρθρο 3 παρ. 3δ του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας ,   να σας  καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 16ην   Νοεμβρίου     2015,  ημέρα  ΔΕΥΤΕΡΑ   και ώρα   16:00.   στο Δημοτικό Κατάστημα, για  συζήτηση του   παρακάτω  θέματος: -  «Αναπροσαρμογή Δημοτικών Τελών για το οικονομικό έτος 2016», κατόπιν αιτήματος 11 Δημοτικών Συμβούλων,  σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ.3δ. του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας.


Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Δ.Σ.
      Λεμονιά Καπετάνιου

Σχόλια

  1. Η πρόταση των 11 της αντιπολίτευσης για αναπροσαρμογή των δημοτικών τελών, πιθανολογώ ότι έχει να κάνει με μείωση κι όχι με αύξηση των τελών, διότι στην Ελλάδα η κάθε αντιπολίτευση πάντα κοιτάει πώς να παραμυθιάζει τον κόσμο και να πριονίζει τη καρέκλα αυτών που διοικούν.
    Με δεδομένο λοιπόν ότι ζητάει μείωση των τελών, σίγουρα δεν νομίζω ότι έχει και πρόταση για την αναπλήρωση του ελλείμματος που αναπόφευκτα θα δημιουργηθεί,
    όπως δεν είχε να προτείνει λύση και όταν η σημερινή δημοτική αρχή έκανε πέρσι την αύξηση. Άρα τι νόημα έχει το θέμα που φέρνουνε;
    Το να λες απλά ότι υπάρχει κρίση και ο κόσμος δεν έχει λεφτά είναι εύκολο, αλλά δεν λύνει το πρόβλημα. Χρειάζεται σοβαρή αντιμετώπιση και υπευθυνότητα η οποία είναι είδος σπάνιο για κείνους που βρίσκονται στην αντιπολίτευση.
    Κανένας Δήμαρχος και καμία Δημοτική Αρχή δεν θέλει να επιβαρύνει τους δημότες της, όπως κανένας Πρωθυπουργός και καμία Κυβέρνηση δεν θέλει να επιβαρύνει τους πολίτες. Όμως όταν ο Δήμος ή το Κράτος είναι χρεοκοπημένο εκ των πραγμάτων αναγκάζεται να πάρει τα αναγκαία μέτρα όσο και επώδυνα κι αν είναι για να μπορέσει να επιβιώσει, διαφορετικά έρχεται η απόλυτη κατάρρευση και διάλυση.
    Νομίζω ότι η κίνηση των 11 αποσκοπεί σε αυτό, την απόλυτη κατάρρευση και διάλυση του Δήμου για να εμφανιστούν σαν δήθεν σωτήρες. Ποιοι; Αυτοί που πτώχευσαν το Δήμο. Αυτοί που πήραν φεύγοντας και το συρτάρι του Ταμείου.
    1.200.000 ευρώ είπε η Δήμαρχος ότι ήταν το ταμειακό έλλειμμα όταν μας άδειασαν τη γωνιά στις 31/8/2014.
    Το ότι οι ίδιοι είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι για τη χρεοκοπία του Δήμου, καρφί δεν τους καίγεται, νομίζουν ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο και θα τους χειροκροτήσει.
    Δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτά που κάνουν σιγουρεύουν τη θέση τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
    Μία ματιά στα αποτελέσματα των τελευταίων εθνικών και δημοτικών εκλογών ίσως τους αφυπνίσει. Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά να τιμωρεί και τους πολιτικάντηδες, και τους απατεώνες, και τους ψεύτες και τους κλέφτες.
    Τ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου