ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ κ. ΙΣΙΔΩΡΑΣ ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ

Με πρωτοβουλία της Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Ισιδώρας Νάννου-Παπαθανασίου  πραγματοποιήθηκε εχθές 01/09/2015 συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη.
C:\Users\ΝΙΚΟΣ\Downloads\FullSizeRender (1).jpgΟι δυο πλευρές συζήτησαν σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα για το θέμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021. Μεταξύ άλλων έγινε σαφές ότι δεν μπορεί να κατατεθεί φάκελος για την διεκδίκηση της από κοινού αφού δεν το επιτρέπει ο κανονισμός, όπως άλλωστε επισημάνθηκε  και στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 31/08/2015.
Σύντομα θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση και κατόπιν αυτής θα κληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις εκ μέρους της Σαλαμίνας.

                                                                      Γραφείο Δημάρχου Σαλαμίνας

Σχόλια

  1. Είναι πολύ φυσικό ο Παρτούζος της πολίτικης σκηνής του νησιού μας να βρίσκετε σε αυτή την φωτογραφεία .Πολιτικό πρόσωπο με μικρές και μεγάλες πολιτικές ταλαντεύσεις , οπού βρει πόρτα μπαίνει . Λαϊκιστής ,άνθρωπος της εξουσίας χωρίς σοβαρό ιδεολογικό υπόβαθρο , τα κάνει όλα για την προσωπική του ανάδειξη .Γλύφτης και σπόνδυλοκάμπτης χειρίστου είδους . Αρέσκεται να πρωταγωνιστήσει στην πολιτική σκηνή του τόπου μας διασύροντας και εξευτελίζοντας όποιον βρει εμπόδιο μπροστά του .Κυρία Νάννου είδατε πως φέρετε στον Τσαβαρή ο όποιος τον στήριξε απομακρύνοντας από κοντά του τον μισό συνδυασμό , πολύ σύντομα θα έρθει και η σειρά σου αφού πρώτα σου τα ανατινάξει όλα στο αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oι Διευθυντές των σχολικών μονάδων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχουν καθήκον και υποχρέωση να πάρουν την απόφαση του Δ.Σ για τα 52 τηλεφωνά της wind και να την πάνε στον εισαγγελέα . Εάν όχι είναι συνένοχοι στο μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο του εκπαιδευτικού χώρου του τόπου μας .

      Διαγραφή
  2. ΕφημερΊδα ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ σελίδα 12 φύλλο 98
    Αντιδήμαρχος Α . Χατζής
    Θέμος Τάσος και Χρήστος Μαμμής
    Παρά το ότι ο Δήμος βρίσκεται σε ομηρία από την έλλειψη επικυρωμένου προυπολογισμού εξαιτίας των υπέρογκων χρεών της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και ένα χρόνο τώρα απαγορεύεται από τον νόμο να κάνουν οτιδήποτε, ούτε επισκευές σε οχήματα, ούτε αγορά ελαστικών και εξαρτημάτων ,ούτε ακόμα και λάμπα να αγοράσουν, εντούτοις ο Δήμος κρατήθηκε όρθιος και δεν μετατράπηκε σε ‘’ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ’’ όπως αναμενόταν. Τούτο οφείλεται πρωτίστως στην ικανότητα και την απλοχεριά της Δημάρχου αλλά και στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ.Αντώνη Χατζή που από τις 6 η ώρα το πρωί κάθε μέρα βρίσκεται στο αμαξοστάσιο και συντονίζει με τους συνεργάτες του Θέμο Αναστάσιο και Χρήστο Μαμμή, την καθημερινή δραστηριότητα ανάλογα με τα μέσα που διαθέτει, αφού το ένα μετά το άλλο τα οχήματα και μηχανήματα βγαίνουν εκτός λόγων ζημιών. Μεθοδικός και σοβαρός έχει πετύχει από αυτές τις αντιξοότητες το ακατόρθωτο, να κρατάει τη Πόλη καθαρή και να παλεύει να διατηρήσει όσο γίνεται καθαρή και την περιφέρεια, Μπράβο του
    ΚΑΛΕ!!! ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΛΕΜΕ;;;;;;;;;;;;ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΤΖΗ ;;;;ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ;;;;;
    ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ;;;;;;;;;;;ΠΟΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ;;;;;;;;ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ;;;;;;ΠΟΙΑ ΑΠΛΟΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;;;;;;;;;;


    ΡΕ ΠΟΥ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ;;;;;;;;;Η ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ;;;;;;;;;
    Ο ΤΕΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ 4300000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ 1600000ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΡΕΙ ΤΟ'' ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ'' ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΟ ΤΟΥ
    ΕΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  3. Κυρία Νάννου γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο Δερτούζοσ ήταν στενός συνεργάτης του Αγγέλου τον όποιον κατά κόρον καταγγέλλατε στο δημοτικό συμβούλιο .Κύριος αυτουργός για την πλαστογραφία της υπογραφής του διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών που αφορούσε την αγορά υλικών από το λατομείο Υπεύθυνος για την παραποίηση των δασικών χαρτών του κτηματολογίου και την παράνομη χορήγηση ρεύματος και νερού με ανταμοιβή σε δασικές εκτάσεις .Επίσης γνωρίζετε για κατάχρηση χρημάτων από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση όπως και 52 κινητά τηλεφωνά χρεωμένα σε αυτήν .κ.λ.π. Αυτό το άθλιο υποκείμενο πήρατε συνεργάτη για την επίλυση του τόσο σοβαρού προβλήματος της Πολιτιστικής πρωτεύουσας ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Δερτούζο τελικα η Φυσική-Μαθηματικά αποδεικνύουν ενα πραγμα σίγουρα.ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ..................................ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου