ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ 21ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Από τα ξημερώματα της 21ης Σεπτεμβρίου το νησί μας επλήγη από ακραία καιρικά φαινόμενα που προκάλεσαν ζημιές σε όλη την έκτασή του.
Το σύνολο της πυροσβεστικής δύναμης του νησιού, η Πολιτική Προστασία του δήμου καθώς και οι υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου έλαβαν μέρος με όλες τους τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν.
Σημαντική ήταν επίσης η συμβολή της Τροχαίας στην ρύθμιση κυκλοφορίας των οχημάτων.
Τους ευχαριστούμε όλους θερμά και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο όπως και την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας για την συμβολή τους στην αντιμετώπιση των πολλών καταστροφών από την θεομηνία.
Θέλω να ενημερώσω τους κατοίκους της Σαλαμίνας ότι η προσπάθεια αποκατάστασης των προβλημάτων συνεχίζεται και θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

                                                   Η Δήμαρχος Σαλαμίνας
                                           Ισιδώρα Νάννου - Παπαθανασίου

Σχόλια

  1. ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ
    Στην Οικονομική Επιτροπή ο Τσαβαρής δεν πήγε και οι Μιχάλαρος Αναστάσιος και Καπετανάκης Γρηγόριος δεν ψήφισαν την Σύναψη δανείου από το ΤΠ&Δ για ισοσκέλιση του προϋπολογισμού.
    Κάνουν ότι μπορούν για να σέρνεται ο Δήμος χωρίς εγκεκριμένο προϋπολογισμό για να μην γίνεται τίποτα.
    Προτιμάνε να μην φτιαχτούν οι δρόμοι, να μην υπάρχει φωτισμός στους δρόμους, να μη μαζεύονται τα σκουπίδια προκειμένου να περάσει στο κόσμο η εντύπωση ότι η σημερινή δημοτική αρχή είναι ανίκανη και η προηγούμενη καλλίτερη.
    Το ότι ο π/υ δεν εγκρίνεται εξαιτίας των υπέρογκων χρεών που οι ίδιοι δημιούργησαν δεν τους ενδιαφέρει, το μόνο που θέλουν είναι να καταστραφεί ο Δήμος. Είναι αισχροί και άθλιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου