ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σαλαμίνα 10/09/15

 Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015, στον λιμένα Βουρκαρίου, η ετήσια εκδήλωση του “Πολιτιστικού Κυττάρου Σαλαμίνας” (Σύλλογος φίλων & θαυμαστών Στέλιου Καζαντζίδη Σαλαμίνας) με κεντρικό θέμα: “Ο Στέλιος Καζαντζίδης στον κινηματογράφο”. 
Πλήθος θαυμαστών -και όχι μόνο- του Στέλιου Καζαντζίδη, ταξίδεψαν πίσω στον χρόνο και απόλαυσαν την παρουσία του αξέχαστου βάρδου στις ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου αλλά θυμήθηκαν ταυτόχρονα τα κοινωνικά ή πολιτικά γεγονότα που σημάδεψαν εκείνη την εποχή μέσα από τα σχετικά φιλμάκια που ετοίμασε η δημιουργική ομάδα του Πολιτιστικού Κυττάρου Σαλαμίνας.\



Τα κινηματογραφικά τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη, ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο οι: Στέλιος Αλεξόπουλος, μπουζούκι & τραγούδι, Γρηγόρης Τσαμασίρος, κιθάρα & τραγούδι και Ηλέκτρα Τσαμασίρου, πλήκτρα & τραγούδι.
Τα θεατρικά τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη αποδόθηκαν υπέροχα από την χορωδία “Πρωτόκλητος”, υπό την διεύθυνση της κ. Θεώνης Μούλτου, και τους Πάνο Παναγιώτου και Μιχάλη Σούμα που είχε και την ηχητική επιμέλεια της εκδήλωσης.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας κ. Ιωάννη Λένη, καθώς και τους αντιδημάρχους καθημερινότητας και ηλεκτροφωτισμού, κ. Γιάννη Βενετσάνο και κ. Αλέξανδρο Πάλλα για την πολύτιμη βοήθεια τους.
Θέλουμε ακόμα να ευχαριστήσουμε θερμά όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας, κάτι που μας δίνει ώθηση και κίνητρο να συνεχίσουμε να παράγουμε πολιτισμό σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Τo Δ.Σ του Πολιτιστικού Κυττάρου Σαλαμίνας

Σχόλια