Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ αποφάσισε το 1990 να ανακηρύξει την 12η Αυγούστου κάθε χρόνου ως Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας, επικεντρωμένη στα προβλήματα των νέων ανθρώπων όλου του πλανήτη.




Σχόλια

  1. Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην Σαλαμίνα, αυτό της κινητής τηλεφωνίας “WIND”, παρά την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σαλαμίνας, μπαίνει στο ψυγείο με ευθύνη Δημάρχου και Κορρού που το έφερε τότε στο προσκήνιο.
    • Τι άνομες δεύτερες σκέψεις έγιναν;
    • Τι συνδιαλλαγή και με ποιους;
    • Τι θέλουν να αποφύγουν και να κρύψουν;
    • Ποιες οι σκοπιμότητες;
    Κυρία δήμαρχε γνωρίζεται πως αυτό και μόνον από μόνον του αποτελεί παράβαση καθήκοντος και διώκεται ποινικά;
    Ο παραθεσμικός Δήμαρχος καλός γνώστης και των νομικών θεμάτων δεν σας ενημέρωσε;
    Ε ρε γλέντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/8/15 03:06
    Δημοσίευση σχολίου για: ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

    "ΠΡΟΚΕΣ"
    2 Σχόλια ) - Εμφάνιση αρχικής ανάρτησης
    Σύμπτυξη σχολίων
    1 – 2 από 2
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Τελικά είσαι πολύ ψεύτρα και αισχρή. Κρίμα !!!!!!!!!

    8 Αυγούστου 2015 - 11:48 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ρε κολοτριπιδα γιε του ......... δεν πας να γαμηθείς και να σχολιάζεις εκεί που σε παίρνει, κολοτριπιδα λαμογιο απατεωνίσκο, αν έχεις τσίπα μπες ρε μουνόπανο στο Φ/Β να σχολιάσεις επώνυμα αλλιώς το μόνο που θα κερδίσεις είναι να με κάνεις να ξανάκαταργήσω τα σχόλια για κάτι πουστροπαιδα σαν εσένα
    Κατάλαβες μουνάκι;.

    9 Αυγούστου 2015 - 8:43 μ.μ.

    www.blogger.com/comment.g?blogID=7908165626608879990&postID=5889388345003402629&bpli=1

    Καμαρώστε τον μουρόχαυλο εκδότη της κλολοεφημερίδας ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ, γιαυτό όταν μου τη δίνουνε τζάμπα και με το ζόρι, σιχαίνομαι ΑΚΌΜΗ και να την πιάσω, μη πάθω χολέρα. Φτου σου ξεφτίλα, δεν ντρέπεσαι ρε κόπανε, έχεις και μικρά παιδιά; Τι θα λένε για τον πατέρα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/8/15 02:44
    Ανώνυμος11/8/15 10:39
    Πρόταση σε αυτούς που κάνουν τα ψηφίσματα των νόμων .Να συμπληρώσουν ότι ΟΛΕΣ οι παραλίες να έχουν'' ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ.'' &κυρίως τα μαγαζιά που μαζεύουν & τον περισσότερο κόσμο και να χρεώνονται όλη την ευθύνη τα μαγαζιά Όπως ήταν & η πρόταση του κ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ,άλλά ο δήμος δεν θα τους χρεώνει από 15ευρω σε 25 ευρω θα το αφήσει 15. Πιστεύω ότι η ζωή ενός συνανθρώπου μας έχει μεγαλύτερη αξία από το να βγάλει κάτι παραπάνω ο ΔΗΜΟΣ Μπορεί αυτός που θα προσπαθήσουν να σώσουν τελικά να μη το καταφέρουν αλλά θα έχουμε καθαρή την συνείδηση μας ,ότι είχαμε την απαιτούμενη πρόβλεψη!!! Και θα υπάρξουν & θέσεις εργασίας για νέα ΠΑΙΔΙΑ που είναι ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ & κάνουν ότι δήποτε άλλο !!!Γιατί χρειάζεται μαθήματα για να κάνεις αυτό το επάγγελμα!!
    Δημητριάδου Μαρία

    Απάντηση

    Ανώνυμος11/8/15 13:27
    Πάλι μπούρδες γράφεις ρε Μαριώ;
    Ο νόμος είναι σωστός και σαφής. Ορίζει ότι στις πολυσύχναστες παραλίες που καθορίζονται με απόφαση της ειδικής επιτροπής που ορίζεται στο νόμο, επιβάλλεται να υπάρχει ναυαγοσώστης ο οποίος θα προσλαμβάνεται και φυσικά θα αμείβεται από το Δήμο. Αν τώρα στην παραλία αυτή υπάρχουν και μαγαζιά που θέλουν να τους παραχωρηθεί το μήκος της παραλίας που βρίσκεται μπροστά από το μαγαζί τους αυτά θα συμμετέχουν, έτσι λέει ο νόμος, θα συμμετέχουν στα έξοδα των ναυαγοσωστών.
    Στο μαγαζί παραχωρούνται τόσα μέτρα μήκους αιγιαλού και παραλίας όσα είναι και τα μέτρα μήκους της πρόσοψης του μαγαζιού. Αν λοιπόν σε μία πολυσύχναστη παραλία πχ 500μ υπάρχει ένα μαγαζί με πρόσοψη 10μ., εσύ θέλεις να πληρώσει αυτός όλα τα έξοδα του ναυα/στη που θα επιτηρεί ολόκληρη την παραλία των 500μ ; Ε, τότε θα βγεί από το φεγγίτη και κανείς δεν θα έπαιρνε ούτε και τα 10μ. που δικαιούται.
    Άρα ο νομοθέτης σωστά τα λέει. Στη φετινή χρονιά, η δημοτική αρχή εφαρμόζοντας το νόμο εισηγήθηκε για την κάλυψη των εξόδων των ναυα/στών να συμμετέχουν οι μαγαζάτορες με επιπλέον τέλος 25 ευρώ ανά σετ ομπρελών που ήταν πολύ δίκαιο.
    Ο Βασιλικής όμως, που τώρα που πέρασε στην αντιπολίτευση τον εξυμνείς, αντιπρότεινε αυτό που λες, να χρεωθούν όλα τα έξοδα στους μαγαζάτορες, πράγμα που και παράνομο είναι και ηλίθιο διότι ο άνθρωπος είναι άσχετος και ανίδεος. Η εισήγηση της δημάρχου δεν πέρασε από το δημ συμβούλιο επειδή άλλοι 3 είδαν τη πρόταση του καλλίτερη χωρίς να ξέρουν ότι είναι παράνομη, κι έτσι η αρμοδιότητα των παραλιών έφυγε από το Δήμο κι επέστρεψε στην Κτηματική. Εγώ απορώ πώς ακόμη δεν βρέθηκε κάποιος να κάνει αγωγή στον Βασιλική για διαφυγόντα κέρδη αφού εξαιτίας της παράνομης πρότασής του οι παραλίες ακόμα δεν έχουν δημοπρατηθεί από την Κτηματική με συνέπεια πολλοί απ΄αυτούς που τις δουλεύουν χωρίς άδεια να τρώνε μηνύσεις.
    Κατάλαβες τώρα κυρά μου γιατί είναι μπούρδες αυτά που γράφεις;

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος11/8/15 23:24
    ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ΄ΧΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ...


    Ανώνυμος12/8/15 13:19
    KYΡΑ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ;;;
    ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΟΥΦΑΞΕΣ;;;
    KΥΡΑ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ...ΤΟΥΜΠΕΚΙ;;;
    ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ...ΜΟΚΟ;;;
    ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ΄ΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟ ....ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !!!
    ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου