Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:
                Η Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην τιμητική εσπερίδα, την οποία οργανώνει αναφερόμενη στην πορεία του έργου του διακεκριμένου μέλους της Ντίνου Κουμπάτη μέσα από τα Γράμματα και το Θέατρο. Θα μιλήσουν οι λογοτέχνες Παναγιώτα Χριστοπούλου-Ζαλώνη, Γιώργος Πετρόπουλος και Δημήτρης Καραμβάλης. Θα παρουσιάσουν οι ηθοποιοί Χαρά Κολλιού και Παντελής Γαρείος. Θα διαβάσει η ηθοποιός Χριστίνα Μανδέκη.
Ποίησή του, θα απαγγείλει η πρωταγωνίστρια του Ελληνικού Θεάτρου Μαρία Δημητρούκα. Για το θεατρικό του έργο θα μιλήσει ο σκηνοθέτης Χρήστος Μυλωνάς και η ηθοποιός Ελένη Τσαγανού θα ερμηνεύσει τον θεατρικό του Μονόλογο «Μόνη». Μελοποιημένη ποίησή του θα αποδώσουν σε δικές τους συνθέσεις οι Δημήτρης Παγάραλης και Γιάννης Σαρρής, και η χορωδία «Πρωτόκλητος» υπό την κα Θεώνη Μούλτου με σολίστα την Μαρία Μπεγνή, θα αποδώσει συνθέσεις του διακεκριμένου κύπριου συνθέτη Ανδρέα Αρτέμη πάνω στα έργα του τιμώμενου «Η Σαλαμίνα γράφει Ιστορία» και «Κύπρος, διαμάντι του ουρανού». Θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο πρόεδρος της ΕΕΛ κ. Κώστας Καρούσος και ο πρόεδρος της Unesco κ. Γιάννης Μαρωνίτης.
÷ø
Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015, στις 7 το απόγευμα στις αίθουσες της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, Ακαδημίας και Γενναδίου 8 (7ος όροφος) στην Αθήνα.


Σχόλια