ΛΑΘΟΣ ή……

Με έκπληξη και αγανάκτηση, μεγάλη μερίδα κατοίκων του νησιού μας, διαπίστωσε στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς της Δ.Ε.Η. Α.Ε.- που απεστάλησαν μέσα στο Γενάρη του 2015 στους ιδιοκτήτες ακινήτων- να υπάρχει ήδη η επιβολή της απαράδεκτης αύξησης (50%), των δημοτικών τελών που ενέκρινε η σημερινή Δημοτική Αρχή για την περίοδο Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου 2015, ήδη από τους τελευταίους μήνες του 2014 (Νοέμβριο-Δεκέμβριο) από 1,59€/m2 σε 2,38€/m2  για τις οικίες και 3,32€/m2 σε 4,98€/m2  για τα καταστήματα.Με αυτήν την παράνομη και ετσιθελική πράξη, ο υπεύθυνος ή οι υπεύθυνοι της οποίας πρέπει να ανευρεθούν και να τιμωρηθούν, καταστρατηγούνται δύο αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
του Δήμου Σαλαμίνας, οι οποίες προέβλεπαν αφενός μεν μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών για το διάστημα Ιανουαρίου- Δεκεμβρίου 2014 και αφετέρου δε η υπ’ αριθμ. 200/31-10-2014 η οποία προέβλεπε αύξηση 50% ,για το διάστημα από τον Ιανουάριο του 2015 έως τον Δεκέμβριο του 2015 .



Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η άδικη και χωρίς λόγο οικονομική επιβάρυνση των ιδιοκτητών ακινήτων του νησιού μας σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη.
Γι’ αυτό καλούμε την Διοίκηση της Δ.Ε.Η. Α.Ε. άμεσα να δεσμευτεί, ότι θα επανορθώσει στον επόμενο εκκαθαριστικό λογαριασμό (με συμψηφισμό) το λάθος (;) και παράλληλα την Δημοτική Αρχή του Δήμου Σαλαμίνας να διερευνήσει το όλο θέμα.


ΥΓ. Προς τεκμηρίωση όλων αυτών, επισκέφθηκε το υποκατάστημα της Δ.Ε.Η. Σαλαμίνος ο τ. Δήμαρχος Σαλαμίνος κ. Γιάννης Τσαβαρής και συνομίλησε – καταγγέλλοντας το γεγονός – με διοικητικούς παράγοντες, τόσο του τοπικού καταστήματος, όσο και των κ

εντρικών γραφείων της Δ.Ε.Η. , αναφερόμενος επί συγκεκριμένης περίπτωσης.
Διαθέτουμε σωρεία εκκαθαριστικών λογαριασμών της Δ.Ε.Η. με ανάλογες περιπτώσεις.

Γιάννης Τσαβαρής

τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/1/15 20:04
    Ο κόσμος καίγετε και αυτός χτενίζετε

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος22/1/15 20:33
    Μα πόσο χιμπατζής είσαι λεβεντομ@λ@κα μου, για σένα γράφει ρε βούρλο σάπιο και το μόνο που χεις να πεις είναι αυτό;
    Σου αξίζει ρε πανίβλακα διπλασιασμός εξόδων για να καταλάβεις

    Απάντηση

    Ανώνυμος22/1/15 20:30

    ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;;;;;;;
    ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΧΤΕΝΙΖΕΤΕ?????;ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΚΟΜΩΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η καταγγελία του τ. Δημάρχου κ Γιάννη Τσαβαρή! Μένει να δούμε και τις «ευαισθησίες» της Δημάρχου αυτή την φορά, θα απαντήσει (;) ή γι’ άλλη μια φορά θα λάμψει δια της σιωπής της; Μου φαίνεται πως περιμένει το τραίνο σε λάθος σταθμό…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λαός σε τρεις μέρες καλείται να εκλέξει νέα κυβέρνηση ,διακυβεύετε το μέλλον του κράτους , όλοι οι πολίτες αυτού του τόπο προβληματίζονται και αναρωτιούνται τι θα πράξουν την Κυριακή και εσύ πιστός στην αλαζονική σου τακτική καλείς τον λαό να καταδικάσει την νέα δημοτική αρχή για τις αμαρτίες που κληρονόμησε από εσένα .Το θράσος σου και η αλαζονεία σου δεν έχουν όρια. Το 2014 για πρώτη φορά (άρθρο 4, Νόμου 4111/2013) υποχρεούνται οι δήμοι να καταθέσουν Ισοσκελισμένο Προϋπολογισμό και Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης που ελέγχετε από το παρατηρητήριο το οποίο σου στέλνει χαρτί στο Δήμο ότι τα δυο πρώτα τρίμηνα του 2014 έχεις (για σένα κάνει λόγο γιατί εσύ ήσουν δήμαρχος ) περί τα 15.000.000 ευρώ απόκλιση και προτείνει την αύξηση δημοτικών τελών αν όχι πάμε στην επιτήρηση. Πες και σε μας να μάθουμε τι έκανες ; Nα σου πω εγώ τίποτα . Παράτησες τον δήμο στο έλεος του θεού και τώρα πανηγυρίζεις και δεν φτάνει μόνο αυτό εμφανίζεστε και σαν σωτήρας εξ ουρανού .Τα ψέματα σου τελείωσαν , ο δήμος θα σωθεί από την καταρρεύσει που του προκάλεσες και θα βρει τον δρόμο ανάπτυξης αυτού του τόπου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΔ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ(ΜΗΝΑΣ)ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ(ΤΣΑΒΑΡΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/1/15 11:31
    Μακαρι και η σημερινη βλακα χιπαντζη να ετρεχε οπως ο προηγουμενος,αυτος ετρεχε και ΕΛΥΝΕ προβληματα,τωρα ο μηνακος με την ασχετοσυνη του και αυτη ηφουκαριαρα με την φοβια της(μονο τα σεμεδακια στο γραφειο της κοιταει)μεσα σε πεντε μηνες εριξαν λευκη πετσετα.ΤΣΑΒΑΡΗΣ και παλι ΤΣΑΒΑΡΗΣ

    Απάντηση

    Ανώνυμος23/1/15 11:55
    Αφού ο κ.Τσαβαρής αποκαλεί απαράδεκτη την αύξηση του 50% στα δημοτικά τέλη, γιατί έκανε καταγγελία στην Περιφέρεια και ζητάει να γίνει μεγαλύτερη αύξηση για να ισοσκελισθούν τα έξοδα;
    Ως πότε θα μας κοροϊδεύει ο τ.δημαρχος;
    Εκτός κι αν αυτά που γράφονται είναι ψέματα, οπότε έχει υποχρέωση να βγεί και να διαψεύσει ότι έκανε τέτοια καταγγελία.
    Καθαρές κουβέντες.....

    Απάντηση

    Ανώνυμος23/1/15 12:01
    Ρε κουτε 11.44 και ετσι να ειναι οπως τα λες,που δεν ειναι,τοτε γιατι ο μηνακος προεκλογικα ...εσκιζε πουκαμισα οτι θα εισπραξει αμεσως τα λεφτα;για ποσο μακακες σας περναει;για διαβασε το προεκλογικο της προγραμμα να δεις τι γραφει;μεχρι οτι θα πληρωσεις μακακα το μισο κοστος για την συνδεση με την αποχετευση σου ταξε επειδη θα εισπραξει 2.000.000ευρω απο τον νταμαρα!!!ξυπνα αρχημακακα να αλλαξουμε σεντονια..,

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος23/1/15 12:10
    Και πού είναι το ψέμα ρε φίλε;
    Μήπως τα πήρε η σημερινή αρχή και δεν έρριξε το κόστος της σύνδεσης στο μισό;
    Όταν τα πάρει και δεν το ρίξει τότε να μιλάς.

    Απάντηση

    Ανώνυμος23/1/15 13:43
    Ο Τζαβαρης μηνακο στην προσφυγη του ειπε οτι σας ειπε και στο δημοτικο συμβουλιο δηλαδη:αφου παρα τις αυξησεις (χαρατσια)δεν ισοσκελιζετε ο προυπολογισμος τοτε γιατι τις βαζετε;βεβαια ο μηνακος τις βαζει γιατι θελει γεματο ταμειο για ευνοητους λογους.
    Ο μηνακος "καιγετε" για ρευστο,ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ;

    Απάντηση

    Ανώνυμος23/1/15 13:44
    ΜΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΒΑΛΕ Α Υ Ξ Η Σ Η ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;;;;Η ΝΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑ ΠΩ;;;;;;;;;;;;;

    Απάντηση

    Ανώνυμος23/1/15 13:50
    12.10, Ο μηνακος σε παραμυθιαζε οτι ο Τζαβαρης μπορουσε να παρει ΑΜΕΣΑ τα λατομεικα τελη 2.000.000ευρω και τωρα λες οταν ταπαρει;δεν νοιωθεις καθολου μαλακας που σε παραμυθιαζε ο μακακας;

    Απάντηση

    Ανώνυμος23/1/15 14:48
    ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ.ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!!ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ Η ΑΥΞΗΣΗ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ Ο.Κ;;;;;;;;; ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!!
    ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ) ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ.

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΕΝΑΓΟΜΕΝΟΣ ΕΝΑΓΩΝ

    Δικαίωση έννομης προστασίας ζητά ο ανακόλουθος προστάτης που διάλυσε τον τόπο. Λίστες Λαγκάρντ έργα χωρίς αρχή και τέλος, διαδικασίες αποκλίνουσες κάθε νομίμου κανόνα και χρήση του Δήμου κατά το δοκούν. Υποθέσεις με αμφισβητούμενη δικαιοδοσία, λειτουργία δημοσίων υπηρεσιών με σχήμα και τρόπο που πρόσφεραν τα μέγιστα στους ημέτερους και πελατειακή χρήση κάθε δικαιώματος του πολίτη για υφαρπαγή ψήφου. Όλα αυτά με αντίστροφη σχέση εμφανίζονται από τον εναγόμενο, να παριστάνει τον ενάγοντα, με άδικη και παράνομη επίθεση στο πρόσωπο της δημάρχου κας Νάννου.
    Εμφανίζεται ως διασώστης εξυπηρέτησης μια κατάστασης ανάγκης και προσπαθεί να αποτρέψει τον κίνδυνο από τον οποίο απειλούνται οι πολίτες που υπόκεινται σε ζημία λόγω αύξησης των τελών. Η ζημιά όμως δεν αναφέρεται ποιος την δημιούργησε, εφόσον η κα Νάννου ανέλαβε την υποχρέωση ως δήμαρχος να εξοφλήσει τα δανεικά που δημιούργησε ο πρώην, που εύκολα ξεχνά, και σήμερα σηκώνει το βάρος της ευθύνης των χρεών η κα Δήμαρχος.
    Η προκλητική συμπεριφορά του πρώην, ούτε πείθει, ούτε εγείρει τις συνειδήσεις των πολιτών του τόπου, αντίθετα δείχνουν την ένδεια της ανικανότητας του και της παραπλάνησης που επιχειρεί στους πολίτες. Ο τόπος έκανε βήματα μπροστά, άλλαξε τις παλιές συνήθειες και έβαλε προσανατολισμό ανάπτυξης με πορεία άλλης κατεύθυνσης έξω από τα συμφέροντα, τις ίντριγκες και την υποβάθμιση . Με αναφορά στην ανασυγκρότηση της λειτουργίας του δήμου, της ανάληψης των έργων με διαφάνεια και της αντιμετώπισης των προβλημάτων με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να φτιάξουμε τον δήμο μας έναν από τους καλύτερους, που πολλοί θα ζήλευαν.
    Οι καταγγελίες ας μείνουν στο παρελθόν να ανακατεύουν τις βρώμικες παλιές συνήθειες τους που τόσο πολύ καλά γνωρίζουν.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου