Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 30η Ιανουαρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00. στο Δημοτικό Κατάστημα

 Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67,  του Ν. 3852/2010  να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την  30η Ιανουαρίου  2015,  ημέρα  Παρασκευή και ώρα  16:00.  στο Δημοτικό Κατάστημα, για  συζήτηση και λήψη απόφασης στο  κατωτέρω θέμα:
1.- Ορισμός  εκπροσώπων  παραγωγικών τάξεων  στην Δημοτική Επιτροπή Παιδείας , σύμφωνα με τις διατάξεις   του άρθρου 50  του Ν. 1566/85..
2.- Εξουσιοδότηση της Δημάρχου  για την συνυπογραφή ψηφίσματος σχετικά με την απόφαση ακύρωσης του σχεδιασμού  της ΕΥΔΑΠ για μεταφορά λυμάτων  της Βορειοανατολικής  Αττικής  στο ΚΕΛ Ψυτάλλειας.





3.- Έκφραση σύμφωνης γνώμης  στην  5η  Αναμόρφωση του  Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας, οικ. έτους 2014 .
4.-   Ανανέωση  άδειας ίδρυσης &  λειτουργίας  κινητής ρυμουλκούμενης  καντίνας  του κ. Χρυσοβέργη  Χαράλαμπου  στην περιοχή Ηλιακτή.
5.-   Έγκριση  πρακτικού εκτίμησης για την προσκύρωση  Δημοτικής έκτασης  στην ιδιοκτησία  της κας Μαρίας Γρηγορίου συζ. Γ. Τσουκάτου  στο Ο.Τ. Γ 295  στην περιοχή Πέρανη  Δ.Κ. Αιαντείου  Δήμου Σαλαμίνας  εντός του εγκεκριμένου  ρυμοτομικού σχεδίου.
6.-  Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την προσκύρωση  Δημοτικής έκτασης  στην ιδιοκτησία  του κ. Κρίκορ ή Κιρκόρ Μιζρακιάν  στο Ο.Τ. Γ 175 στην περιοχή  Αγ. Αθανάσιος   Δ.Κ. Αιαντείου  Δήμου Σαλαμίνας  εντός του εγκεκριμένου  ρυμοτομικού σχεδίου.
7.-    Παράταση  κυκλοφοριακών ρυθμίσεων .
8.-   Έγκριση  παράτασης προθεσμίας  του έργου : « Κατασκευή Εξωτερικών Διακλαδώσεων ».
9.-   Έγκριση  υψομετρικής  μελέτης.

Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

Λεμονιά Καπετάνιου

Σχόλια

  1. Θέματα προς συζήτηση που αποφεύγει η Δημοτικη αρχη " καθαρά χέρια "

    - Απόφαση να φύγουν οι ιχθυοκαλλιεργιες

    - Οριστικο κλείσιμο Αγγελου

    - Ανταποδοτικά τέλη απο τη Ρεβυθουσα

    - Φυσικό αέριο δωρεάν για τους κατοίκους του νησιου απο τη Ρεβυθουσα

    - Διεκδικιση της ιστορικότητας της Ψυταλλιας

    - Αλλαγη του ΓΠΣ

    - Εξω ΟΛΠ

    - Εξω τα ναυπηγεία του θανάτου

    - Ενέργειες προστασίας των ιστορικών μας χωρών και όχι να συνεχίζετε η υποβάθμιση.

    - Διεκδικιση της πολιτιστικής πρωτευουσασ της Ευτωπης το 2021 και όχι ο Πειραιάς.


    Οι δεσμεύσεις και οι υποσχέσεις όλων των συμβούλων και της κ Νανου προεκλογικά κατακεραυνοντας και στοχοποιοντας το τέως Δημαρχο αποδείχτηκαν για αλλη μια φορα ψεύτικες , αποσκοπωντας στην ύφαρπαγη του ψήφου , αδιαφορώντας για τα σοβαρα θέματα που καταστρέφουν την εικόνα του νησιου μας καταστρέφουν το μέλλον του νησιου μας και των παιδιών μας.


    Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ θα συνεχίζουν να μάχονται για το νησι κατα όσων θελουν να μας το ξεπουλήσουν στα συμφέροντα και στις παράγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσαβαρή τώρα που βγήκε ο ΣΥΡΗΖΑ εγκατέλειψες την ΝουΔουλα και μας βγαίνεις από τα αριστερά, για να σε πιστέψουμε πρέπει να εγκαταλείψεις τον Τραράγακη ,Καπετανάκη , Παπαθεωχάρη κλπ. Για να δούμε τι άλλο θα δούμε από εσένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου