Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στα αντιπλημμυρικά έργα στην Σαλαμίνα

Έως τις 14 Δεκεμβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί τα αντιπλημμυρικά  και τα συμπληρωματικά έργα της ΕΥΔΑΠ στην Λεωφόρο Φανερωμένης. Αυτή τη δέσμευση ανέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων σήμερα στη διάρκεια επίσκεψης του στην Σαλαμίνα.   
Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου,  με κατοίκους και επαγγελματίες και τους ευχαρίστησε για την κατανόηση που έδειξαν όσον αφορά στο έργο μετατόπισης του αγωγού της ΕΥΔΑΠ, η οποία ήταν απαραίτητη για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής.



Ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι  έως τις 14 Δεκεμβρίου  θα ασφαλτοστρωθεί και το κομμάτι του δρόμου που θα έχει ολοκληρωθεί το έργο. Οι εργασίες θα συνεχιστούν μετά τις 9 Ιανουαρίου, ήτοι με το πέρας των εορτών, με τις κατάλληλες κυκλοφοριακές διευθετήσεις και με έγκυρη ενημέρωση των κατοίκων και των καταστηματαρχών.

Σχόλια

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΝΑΝΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ.

    ΑΞΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ "ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ" ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ Ι Δ Ι Ο Σ Χ Ο Λ Ι Ο ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΟΥΤΗ!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΣΤΥΧΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ... ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΕΣ; ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΜΠΥΧΤΙΚΗ ΣΟΥ; ΕΛΑ, ΠΕΣ... ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΣΕ ΘΕΛΩ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΗ, ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑΤΣΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ "ΑΔΕΛΦΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ", "ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΩΜΕΝΟΥ", ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ" (ΟΠΩΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ Δ Ι Κ Α Ι Ω Μ Α ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΒΛΟΥΤΗ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ), ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ...
    ΑΛΛΙΩΣ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...
    γκεγκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/12/14 12:24

    Ποιό δικαίωμα ρε βλήτο έδωσε;
    Όταν βγαίνετε και βρίζετε, λέτε μ...λακίες, εκθέτετε χωρίς λόγο βασιζόμενοι σε μία παπαριά του καθενός και την κατηγορείτε άδικα, δεν πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της;
    Το αν βγαίνουν και μερικοί είτε από τη μια πλευρά είτε από την άλλη και σχολιάζουν απρεπώς, φταίει η Νάννου;
    Αϊ πήγαινε και π........., βλάκα.

    Ανώνυμος2/12/14 12:35

    Ρε μπας και είσαι ο ανατρεπόμενος και σου θίξαμε το τεκνό;
    Τι μαλακίες είναι αυτά που γράφεις;
    Το δικαίωμα το έδωσε ο ίδιος ο δημοσιογράφος μέσω Τσαβαρή για τις μαλακίες που έχει γράψει.
    Τώρα που την έκανε .....γυριστή και ξεφτιλιστήκατε θυμήθηκες εσύ τα απρεπή σχόλια;
    Τζάμπα τα λεφτά που χαλάσατε, ηλίθιοι.

    Ανώνυμος2/12/14 12:43

    Οχι φίλε δεν είναι ο ανατρεπόμενος.
    Είδες να γράψει κάτι στο blog του; ΤΙΠΟΤΑ.
    Μόνο να καρφώνει ξέρει και να πασσάρει σε άλλους τις φωτογραφίες της γυναίκας του που καιροφυλακτεί μέσα στο δημ συμβούλιο να αρπάξει καμία ...ωραία στάση σαν τη Oriana Falacci. Σαν δεν ντρέπεται!!
    Και η πλάκα είναι ότι πάντα βρίσκεται απέναντι από τα έδρανα της πλειοψηφίας για να παίρνει μόνο αυτούς κατάφατσα, ενώ της μειοψηφίας να παίρνει την πλάτη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12:35 Αμα σου λέω ρε Ναννόσκυλο, πως άλλη δουλειά δεν έχεις παρά μόνο σα "γαβ γαβ" να υπηρετρείς την κυρία σου.... Κι εδώ τα ίδια σχόλια αφήνεις... Αι κατουρα σε καμιά γωνιά μη σκάσει η φούσκα σου... Γειά σου ρε Ναννου με τα ωραία σου...

      Διαγραφή
  3. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;;;; ΑΝΑΛΑΒΕ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΧΘΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΠΑΡΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΟΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΝΕΡΟ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΔΟΥΣ.ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ,ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!!!!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ!!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΡΘΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚΥΡΙΑ "ΔΗΜΑΡΧΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ, ΘΑ ΣΑς ...ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΚΑΗΜΕΝΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΙ ΣΟΥ'ΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου