Η Σαλαμίνα υποδέχθηκε τον Ποιμενάρχη της (ΦΩΤΟ)


 ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ
Με χειροκροτήματα και φωνάζοντας ΆΞΙΟΣ υποδέχθηκε πριν από λίγο κλήρος και λαός της Σαλαμίνας, τον νέο Ποιμενάρχη τους Σεβ. Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνο.
salamina-9Ο Σεβασμιώτατος έφτασε στην πλατεία Ηρώων συνοδευόμενος από μηχανές οι οποίες στολισμένες με ελληνικές και βυζαντινές σημαίες.
Εκεί τον κ. Κωνσταντίνο υποδέχθηκε η Δήμαρχος Σαλαμίνος κα. Ισιδώρα Νάννου Παπαθανασίου, ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Σταμούλης, ο Αρχηγός Στόλου κ. Παναγιώτης Λίτσας, τοπικοί άρχοντες και ο λαός της πόλεως.
Στη συνέχεια ο η Δήμαρχος καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο στην Σαλαμίνα, η οποία μεταξύ άλλων τόνισε: "Η τοπική μας Εκκλησία αυτές τις ημέρες γράφει νέα σελίδα στην ιστορία".
Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Κωνσταντίνος συγκίνησε τους πάντες με τον λόγο του, τονίζοντας ότι "όχι μόνο η καρδιά μου αλλά ολόκληρος θα είμαι δικό σας, έρχομαι πατέρας και τα προβλήματα σας είναι και δικά μου προβλήματα."
"Δεν τον θέλω τον παράδεισο χωρίς εσάς, μόνο μαζί μας θέλω να ανέβω στον ουρανό", ανέφερε συγκινημένος ο Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνος.
ΦΩΤΟ: Αθανάσιος Θανόπουλος

salamina-1
salamina-2
salamina-3
salamina-4
salamina-5
salamina-6
salamina-7
salamina-8
salamina-9
salamina-11
salamina-12
salamina-13
salamina-14
salamina-15
salamina-16
salamina-17
salamina-18
salamina-19
salamina-20
salamina-21
salamina-22
salamina-23
salamina-24
salamina-25
salamina-26
salamina-27
salamina-28
salamina-29
salamina-30
salamina-31
salamina-32
salamina-33
salamina-34
salamina-35
salamina-36
salamina-37
salamina-38

Σχόλια

  1. ΜΩ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ,ΒΟΥΡΓΑΡΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΟ,ΟΣΕΣ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ . ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Η ΚΟΝΤΕΛΛΗ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΛΛΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημαρχινα μου καλη ξεχασες τον ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ προσεξε μη σε τημωρηση. τεσσερις εκκλησιες μεγαλες εχουμε,ουτε και αυτο δεν μπορεις να θυμηθεις;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου