ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Θεωρούμε ηθική υποχρέωση να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές, οι οποίοι συμμετείχαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου μας, στις Πανελλήνιες εξετάσεις, για το διδακτικό έτος 2013-2014 και να τους ευχηθούμε ολόψυχα καλή και επιτυχή Ακαδημαϊκή πορεία.
Επίσης οφείλουμε να συγχαρούμε και τους εκπαιδευτικούς αρωγούς, οι οποίοι προσέφεραν οικειοθελώς και με ιδία βούληση, κοινωνική προσφορά με επιβράβευσή τους, την επιτυχία των μαθητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, οι οποίοι κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα οι επιτυχόντες μαθητές είναι οι κάτωθι:
1. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
2. ΠΑΠΑΪΣΙΔΩΡΟΥΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΧΙΟΣ)
3. ΠΑΠΑΪΣΙΔΩΡΟΥΜΑΡΙΑ -ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ)
4. ΜΠΑΝΑΪ ΜΟΝΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ)
5. ΜΠΟΤΟΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΑΡΤΑ)
6. ΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ( ΑΘΗΝΑ)
7. ΜΑΡΚΟΥ ΕΥΓΕΝΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τ.Ε. (ΖΑΚΥΝΘΟΣ) – ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τ.Ε.
8. ΜΑΛΑΪ ΕΡΙΟΛΑ – ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
9. ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΧΑΝΙΑ)
10. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ – ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΑΘΗΝΑ)
11. ΜΑΛΑΪΑΜΑΡΙΛΝΤΟ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΠΡΕΒΕΖΑ)
12. ΑΛΕΞΙΟΥΜΑΡΓΑΡΙΤΑ – ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ)
13. ΞΗΡΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ)


Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ

Σχόλια

  1. Για την κ. Μπινιάρη

    Κ. Αντιδήμαρχε διάβασα την ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ που ανακοινώσατε και ειλικρινά λυπήθηκα και απογοητεύτηκα. Δεν μπορούσα να διαννοηθώ ότι κάνατε τετοιο ατόπημα. Μου είναι αδύνατο να συνειδητοποιήσω ότι με ελαφρά την καρδία και με κίνητρο της αυτοπροβολής της εξουσίας σας ανακοινώσατε τα ονόματα μαθητών που εισήχθησαν σε ανώτατες σχολές και προέρχονται από το Κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου. Είναι αδιανόητο και προσωπικά δεδομένα που και ο ποινικός κώδικας στηρίζει ο απόρρητο. Εσείς με ποιο σκεφτικό ανακοινώσατε τα ονόματα των μαθητών προβάλλοντας την αδυναμία (φτώχια) τους; Λυπάμαι, διότι αυτή η επιστολή Σας είναι ανασταλτικός παράγοντας να εγγραφεί κάποιος μαθητής και να βοηθηθεί από τις Κοινωνικές δομές του Δήμου. Το ίδιο θα γίνει και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου που ηγείστε ; Και εκεί από σας θα ανακοινωθούν ονόματα; Νομίζω ότι εκθέσατε ψυχούλες και οφείλετε να ζητήσετε να αποσυρθεί η επιστολή Σας από τις ιστοσελίδες και αν μη τι άλλο να ζητήσετε συγνώμη στις οικογένειες που νόμιζαν ότι υπάρχει το απόρρητο και τα προσωπικά δεδομένα.

    Με τιμή – ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;
    Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που σε χαρακτηρίζει, όπως για παράδειγμα το όνομά σου, .......Μερικές φορές τα προσωπικά σου δεδομένα αφορούν ιδιαίτερα ευαίσθητα στοιχεία της ιδιωτικής σου ζωής, όπως στο θρήσκευμά σου, στις πολιτικές σου πεποιθήσεις, στην κατάσταση της υγείας σου, την οικονομική κατασταση...Ως βασικός κανόνας ισχύει ότι για να χρησιμοποιήσει κάποιος τα προσωπικά σου δεδομένα για έναν συγκεκριμένο σκοπό πρέπει να έχει εξασφαλίσει την συγκατάθεσή σου και, σε αρκετές περιπτώσεις, τη συναίνεση των γονιών σου. Με αυτό εννοούμε ότι, αφού προηγουμένως έχεις ενημερωθεί ακριβώς για το ποιος είναι αυτός που θέλει να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα σου, για ποιον λόγο θέλει να τα χρησιμοποιήσει, ποια στοιχεία σου θέλει να πάρει και με ποιους θα τα μοιραστεί, έχεις δεχθεί και έχεις πει με σαφή τρόπο ότι συμφωνείς. Έχεις το δικαίωμα να ζητάς τη διαγραφή ή τη διόρθωση των προσωπικών σου δεδομένων, όταν θεωρείς ότι η πληροφορία αυτή σε θίγει ανακοινώντας το όνομα σου στοχοποιώντας είτε τον ίδιον ή την οικογενειακή σου κατάσταση.Να τι εστι προσωπικά δεδομένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Admin, θα σταθώ μόνο σε δυο φράσεις κλειδιά που έγραψες:
    «…αυτοί που οδήγησαν τον συνδυασμό στην νίκη το 2010 ήταν απόντες…»
    και βέβαια εδώ θα προσθέσω εγώ με δική του ευθύνη
    Και φυσικά στο ιστορικό:
    «…Η λανθασμένη προσπάθεια του να ελέγξει την εκλογή των δημοτικών του συμβούλων ήταν μοιραία…»
    Η διακυβέρνηση και η πολιτική πορεία Τσαβαρή θα μείνει στην ιστορία παράδειγμα προς αποφυγήν
    Βέβαια ξέχασες τις «τσουλίτσες» λεύτερες και κυρίως ξεδιάντροπες παντρεμένες…
    Το κάτω κεφάλι έφαγε το πάνω μια και η σεξουαλική του πείνα, δεν είχε κορεσμό, τώρα πια που έχασε την εξουσία, ούτε οι «τσουλίτσες» δεν θα σταθούν συμπαραστάτες του και το πιο γελοίο; Θα ξαναεμφανιστούν οι βρωμιάρες ως μωρές παρθένες στο προσκήνιο στρουθοκαμηλίζοντας, (μαθημένες να σκύβουν το κεφάλι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/9/14 14:39
    ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΑΖΩΝΙΕΣ ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΘΕΧΕΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕΣ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΗΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ.
    ΕΛΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΤΩ ΑΡΧΕΙΟ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ,ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.

    ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ ΕΣΥ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/9/14 15:01
    ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ .ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ. ΕΡΓΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ.

    ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ;;;; ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕ ΤΟ Η ΔΑΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΙ ΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ.
    ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΕΙΜΑΙ ; ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/9/14 17:27
    ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ; ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ.
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ (ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ) ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑΤΕ;;ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 17ΕΩΣ 31/3/2014. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΣΑΒΑΡΗΣ. Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕ
    ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΡΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΙΣΙΔΩΡΑ.

    ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ,ΑΛΛΑ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τις παντρεμενες κ τις ανυπαντρες που υπονοειτε για τον Τσαβαρη ειδαμε κι εσας που ακομα δεν ειχατε βγει κι αρχισατε
    Βλεπε Κοτσελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8.  Πολλά ακούγονται τελευταία άλλοτε σοβαρά κι άλλοτε φαιδρά, κλασέρ έφευγαν με καροτσάκια του super market ή ακόμα και με μαύρες σακούλες υπάρχουν φωτογραφίες κ.α. πολλά, μέχρι που πήραν όλες τις γλάστρες ή ακόμα ότι οι μισές καρέκλες από την αίθουσα Δημ. Μπόγρη «χορηγήθηκαν» σε υμετέρους λίγο πριν την ορκωμοσία.
     Όλες αυτές οι πληροφορίες κατέκλισαν τον τελευταίο καιρό το νησί χρήζουν απαντήσεων ώστε να μην αιωρούνται άδικες κατηγορίες για τους απερχόμενους, θα πρέπει η κα Δήμαρχος να αναλάβει πρωτοβουλία διερεύνησης και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, μπορεί και πρέπει. Η σιωπή είναι συνενοχή.
     Δεν θα σταθούμε στα κλασέρ που έφυγαν (αν έφυγαν) μια κι αυτό είναι το είθισται, ο κάθε απερχόμενος Δήμαρχος να παίρνει μαζί του το προσωπικό του αρχείο, άσχετα αν προσωπικά δεν συμφωνούμε μια κι ότι αυτός μέχρι χθες χειρίστηκε είναι δημοτική, τουτέστιν λαϊκή υπόθεση κι ουχί προσωπική του.
     Θα σταθούμε όμως στις λοιπές πληροφορίες που πρέπει να δοθούν απαντήσεις.
     Όντως φυγαδεύτηκαν καρέκλες; Όντως εξαφανίστηκε ακόμα και το ψυγείο από το γραφείο δημάρχου; Όντως οι σκληροί δίσκοι βρέθηκαν άδειοι από υπηρεσιακές πληροφορίες; Δεν βρέθηκαν όπως πληροφορούμεθα ούτε τα «υπηρεσιακά» τηλέφωνα στους σκληρούς δίσκους, κι αν είναι έτσι ποιοι έκαναν την λαθροχειρία; Θα μείνουν ατιμώρητοι; ΟΧΙ!
     Κ.α. πολλά που άπτονται της επεμβάσεως του κ εισαγγελέα υπηρεσίας αν αληθεύουν όλα αυτά.
     Δικαιούται ο λαός κα Δήμαρχε της σωστής και έγκαιρης πληροφόρησης; Έχετε ή όχι υποχρέωση σε όσους σας στήριξαν;
     Ο λαός πρέπει να ξέρει, πρέπει να γνωρίζει, οι έντεχνες διαρροές είναι Γκεμπελίστικη μέθοδος διάβρωσης της προηγούμενης διοίκησης από δικού σας έστω και εν αγνοία σας; σας επαναλαμβάνουμε:
     Η σιωπή είναι ενοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/9/14 15:18
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ,ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΤΗ. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ,ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ.ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΟΜΩΝ.ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ,ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΦΗΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.
    ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ .ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ;;; Η ΛΕΝΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
    ΤΟ ΣΟΦΑΚΙ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΠΗΚΕ;;;
    Ο ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΠΗΚΕ;;;
    Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΖΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΑΜΠΕΚΑΛΙΩΝ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΠΗΚΕ;;
    Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΠΗΚΕ;;
    ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΠΗΚΑΝ;; Κ.Λ.Π

    ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ,ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ,ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ;;;ΑΚΡΙΒΩΣ;;;;;

    ΠΡΙ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΛΗΣΕΙ .....................ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΠΙΛΗΨΙΜΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ,ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΘΕΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑΝ ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ.ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕ Η Ε Ν Τ Ο Π Ι Ο Τ Η Τ Α. ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ Ξ Ε Ν Ο Υ Σ. Π.Χ

    ΖΟΓΚΟΣ, ΚΑΙΔΩΝΗ,ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΒΛΑΧΑΚΗ.ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ,ΚΑΦΕΤΖΗΣ,ΜΠΟΥΤΕΡΑΚΟΣ,ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ.
    ΚΛΕΙΔΑΡΑ,ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΝΟΥΚΑΚΗ,ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ.ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ,ΔΑΡΖΕΝΤΑ,ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΕΝΤΡΟΥ,ΚΙΑΜΙΛΗΣ,ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ.ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ.

    ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ,ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ,ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ,ΓΑΡΕΙΟΣ,ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ,ΔΕΡΜΑΤΗΣ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΔΟΣΗΣ,ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ,ΔΡΑΚΑΤΟΣ,ΔΡΙΤΣΑΣ.,ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ,ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ,ΘΕΟΧΑΡΗΣ,ΚΑΝΑΡΗΣ,ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ,ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ,ΚΑΤΣΟΥΡΙΝΗ,ΛΑΛΟΣ,ΛΙΟΝΤΗΣΛΟΥΛΟΥΔΑΣ,ΜΠΑΓΙΟΣ,ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΜΠΙΝΙΑΡΗ,ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ,ΠΟΛΥΖΟΥ.ΠΟΥΛΟΥ,ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ.ΣΠΛΑΚΟΥΝΙΑΣ.ΤΖΟΒΑΡΑΣ,ΦΡΑΓΚΟΥ.ΧΕΙΜΩΝΑΣ,ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΔΙΟΛΗΣ,ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ..ΛΕΝΗΣ............

    Τ Ρ Α Υ Λ Ο Σ - Α Σ Τ Ρ Α Κ Ο Σ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ.

    ΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ.ΣΟΒΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τ α, νεα ,για να γελασουμε,φιλε μας τα ειπες.Τα νεα ,για να κλαψουμε δεν ξερεις,
    χθες στο πρωτο συμβουλιο της δημοτικης κοινοτητας σαλαμινας ηταν παροντες.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΝΑΣ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΦΡΑΣ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΟΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ .δηλ.πατηρ,υιος,και αγιο πνευμα. και σε ενα θεμα;που ηταν να αποσυρθει για περισσοτερες διευκρινησεις.ο μεγαλος ειπε,οχι δεν πρεπει να αποσυρθει ,αλλα να παραπεφθει ,αρχιζουμε νεες ορολογιες.δεν ειπε ομως που θα το στειλουμε.ο αλλος μεγαλος ενημερωσε οτι η Κοινοτητα ,εχει γνωμοδοτικο χαρακτηρα,αυτον περι,μενα με ,να μας το πει, και δεν ξερουμε σαν τι πηγε,Γ,Γ σαν Συμβουλος σαν τι;;;; καλη επιτυχια στους νεους ειδικους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου