Νέο προεδρείο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σαλαμίνας



                                       Πρόεδρος κα Καπετάνιου Λεμονιά
         Αντιπρόεδρος κ. Δερτούζος Μάνος
         Γραμματέας κα Πολύζου Μαρία

Σχόλια

  1. Ο παρτούζοσ ο σκατούζος ο δασοφάγος επιτελούς έγινε αντιπρόεδρος. Πότε τώρα να περιμένει να πάει η Καπετάνιου για τσήσα τησ για να προεδρεύσει πέντε λεπτά .Μεγάλος καημός και αυτός.Τα χρήματα που πήρες από τα σχολεία θα τα φέρεις πίσω ρε καραγκιόζη, τι καμαρωνης σαν γύφτικο σκεπάρνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά μην του την χαλάτε ήθελε να γίνει αντί και ο Τσαβαρής τον έκανε ,εξαλλου του το είχε υποσχεθεί .Αφήστε τον να χαρεί ήταν πόθος ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έφαγες, έφαγες, πόσο ακόμα να σε ανεχτεί ο κόσμος αντε πήγαινε και κρύψου σε καμιά σπηλιά εσύ και τα λαμόγια σου. Ντροπή και που κυκλοφορείς. Οι άνδρες που έχουν φιλότιμο το δείχνουν. ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Δερτούζος τα συμφώνησε με τον Κορρό μια χαρά, του δώσε συγχωροχάρτι. Τον ψήφισες και στο δημοτικό συμβούλιο τι συμφωνίες έκανες; μπορεί όμως να σε έπιασε κορόιδο ή μεθυσμένο και τον ψήφισες. Στρατηλάρχη μαζέψου σε παίρνουν είδηση δεν μπορεί πριν να ευαγγελιζόσουν το "καθαρά χέρια" και τώρα να είσαι με την σαβούρα που έχει ξεράσει η θάλασσα της Σαλαμίνας Δερτούζο & Φωτεινό. Θα σε πάρουν με τις πέτρες και εδώ δεν είναι στρατός είναι στρατιές. Νάννου έλεγες καθαρά χέρια βάλε τον Κορρό να τα πλύνει και να ξαναρχίσει απο την αρχή. Ποιά είναι η κοπέλα στο γραφείο του; Ας μας απαντήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/9/14 16:41
    ΚΥΡΙΕ ,ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΒΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑ ΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ,ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ:::::::::::;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;.

    ΑΝΑΦΕΡΕΙ: ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ; ΔΙΑΤΕΛΕΣΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Κ.ΟΙ.ΠΟ.Π ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ,ΟΛΑ ΤΑ Κ.Α.Π.Η ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

    ΚΑΙ
    ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ : ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

    ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ; ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/9/14 17:01
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
    ΑΝΑΦΕΡΕΙ: ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
    ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ; ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ώνυμος9/9/14 21:42
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΑ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η διακυβέρνηση και η πολιτική πορεία Τσαβαρή θα μείνει στην ιστορία παράδειγμα προς αποφυγήν
    Βέβαια ξέχασες τις «τσουλίτσες» λεύτερες και κυρίως ξεδιάντροπες παντρεμένες…
    Το κάτω κεφάλι έφαγε το πάνω μια και η σεξουαλική του πείνα, δεν είχε κορεσμό, τώρα πια που έχασε την εξουσία, ούτε οι «τσουλίτσες» δεν θα σταθούν συμπαραστάτες του και το πιο γελοίο; Θα ξαναεμφανιστούν οι βρωμιάρες ως μωρές παρθένες στο προσκήνιο στρουθοκαμηλίζοντας, (μαθημένες να σκύβουν το κεφάλι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου