Αλλαγή σημαίας



Αυτή η λέξη μόνο αξίζει σε αυτούς που άλλαξαν αυθαίρετα και χωρίς καμία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το έμβλημα στη σημαία του Δήμου Σαλαμίνας.

Έκπληκτοι όσοι παρακολουθήσαμε τις υποβαθμισμένες  εκδηλώσεις των Σαλαμινίων 2014, διαπιστώσαμε τόσο στην πλατεία Συντάγματος, όσο και στον Αρχαίο Λιμένα,  να υπάρχει σημαία με την επιγραφή «ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ», χωρίς την γνωστή, εμβληματική και ιστορική τριήρη.
ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ  μετά από αυτή την αυθαίρετη, απαράδεκτη, ανιστόρητη και άκρως προσβλητική για τον Δήμο μας ενέργεια ΠΟΛΛΑ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.
Κυρία Δήμαρχε,
Πως δεχτήκατε να γίνει αυτό το προσβλητικό για τον τόπο μας γεγονός;
Ποιοι είναι οι εγκέφαλοι αυτού του αυτοδιοικητικού κακουργήματος;
Ποιος ο ρόλος και η συμμετοχή σας;
Ποιες ήταν οι πιέσεις που δεχτήκατε, προκειμένου να υποκύψετε;
Κυρία Νάννου, το λιγότερο που οφείλετε να κάνετε είναι να ζητήσετε μια ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ, τόσο από τους Δημότες, όσο και από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εσείς και η Αναπληρώτρια σας και υπεύθυνη για τα ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2014 κ. Μπινιάρη.
Κυρία Δήμαρχε, η σημαία κάθε Δήμου δεν είναι ένα απλό πανί, που το αλλάζουμε όποτε το θελήσουμε ή όποτε μας πουν ή μας πιέσουν. Η σημαία δηλαδή κάθε Δήμου δεν είναι σημαία ευκαιρίας.
Αντίθετα, η σημαία κάθε Δήμου περιγράφεται στην Ιδρυτική Πράξη του και αλλάζει κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις και φυσικά μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του εκάστοτε Δήμου.
Για τον λόγο αυτό, ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να ζητήσουν την συζήτηση του θέματος, να καταγγείλουν τους ανιστόρητους πρωτεργάτες αυτής της παρέμβασης και να αποκαταστήσουν την τρωθείσα τιμή του Δήμου μας.
 

Σχόλια

  1. Έλα ρε ποιος δεν θυμάται το ιστορικό «για ένα κωλόσπιτο θα ρίξουμε την κυβέρνηση;»
    Το ίδιο ισχύει κι εδώ ε και τι έγινε για ένα πανί να παραιτηθεί η ΜηναΡούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόβλημα δεν είναι η πτώση της δημάρχου .Δεν μπορεί κάποιος γιατί έτσι γουστάρει να αλλάζει τα σύμβολα ενός τόπου .Το όλο θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν το επικροτεί κάνεις σοβαρός πολίτης του νησιού μας από την μια πλευρά ,από την άλλη δείχνει την οργανωτική και πολιτική πορεία της σημερινής αρχής όταν σε ένα το ευαίσθητο και σοβαρό θέμα αντιδρά με τόση επιπολαιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου