Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 23 ης Συνεδρίασης (Tακτική)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                  Σαλαμίνα   19-9-2014 

ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ                                                            Αρ.Πρωτ:  - 24675 -    

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ     

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67,  του Ν. 3852/2010  να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 23η  Σεπτεμβρίου  2014 ημέρα  ΤΡΙΤΗ   και ώρα  17.00   στο Δημοτικό Κατάστημα, για  συζήτηση και λήψη απόφασης στα  κατωτέρω θέματα:
1.- Λήψη  νέας  απόφασης   που αφορά την κατάταξη  των  Αναπληρωματικών   μελών της  Οικονομικής  Επιτροπής  του Δήμου Σαλαμίνας.
2.- Λήψη  νέας  απόφασης   που αφορά την κατάταξη  των  Αναπληρωματικών   μελών της    Επιτροπής  Ποιότητας  Ζωής  του Δήμου Σαλαμίνας .
3.- ΄Εκφραση σύμφωνης γνώμης στην αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δημοτικού  Λιμενικού  Ταμείου  Σαλαμίνας.
4.- Ορισμός τακτικών & αναπληρωματικών μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και καθορισμός της θητείας του Δ.Σ.
5.- Ορισμός τακτικών & αναπληρωματικών μελών του Ν.Π.Δ.Δ., με την επωνυμία : «Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π» - Νομικό  Πρόσωπο  Δ.Δ. Άθλησης  Κοινωνικής  Πολιτικής  και Παιδείας  Δήμου  Σαλαμίνας  &  εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και καθορισμός θητείας Δ.Σ.
6.- Ορισμός τακτικών & αναπληρωματικών μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ., με την επωνυμία : «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ», εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και καθορισμός θητείας Δ.Σ.


7.- Ορισμός τακτικών & αναπληρωματικών μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ., με την επωνυμία : «ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ» -  Νομικό  Πρόσωπο  Δ.Δ. Πολιτισμού  & Περιβάλλοντος  &  εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και καθορισμός θητείας Δ.Σ.
8.- Ορισμός τακτικών & αναπληρωματικών μελών του Ν.Π.Δ.Δ., με την επωνυμία : «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ», εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και καθορισμός θητείας Δ.Σ.
9.- Ορισμός τακτικών & αναπληρωματικών μελών του Ν.Π.Δ.Δ., με την επωνυμία : «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ», εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και καθορισμός θητείας Δ.Σ.
10.- Ορισμός Διοικούσας Επιτροπής για το Κοινωνικό Φροντιστήριο.


11.- Α. Εκπροσώπηση  πρόσβασης στους  λογαριασμούς  του Δήμου Σαλαμίνας στην  ALPHA BANK  μέσω διαδικτύου ( e-banking)  και  
      - Β. Ορισμός  της ειδικής  Ταμία,  ως διαχειρίστρια των συναλλαγών στην ALPHA BANK ,  στα υποκαταστήματά της και σε όλα τα Πιστωτικά Ιδρύματα.
12.-΄Εκθεση Εσόδων – Εξόδων Δ΄ τριμήνου  2013 για τον έλεγχο υλοποίησης  του προϋπολογισμού έτους 2013.
13.-΄Εκθεση Εσόδων – Εξόδων Α΄ τριμήνου  2014 για τον έλεγχο υλοποίησης  του προϋπολογισμού 2014.
14.-΄Εκθεση  Εσόδων – Εξόδων Β΄ τριμήνου 2014 για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού 2014.
15.- Παραχώρηση χώρου στο Δημοτικό Κατάστημα για χρήση των Δημοτικών Συμβούλων της μειοψηφίας.
16.- Παραχώρηση χώρου για την στέγαση γραφείου τοπικού υποκαταστήματος Ι.Κ.Α.- ΕΤΑΜ Σαλαμίνας.
17.- Διαγραφή οφειλών τιμολογίων λόγω παραγραφής τους για εκκαθάριση του Μητρώου ενόψει σύνταξης προϋπολογισμού 2015.

 

Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
                                                                   

Λεμονιά Καπετάνιου

Σχόλια

  1. Η εποχή Τσαβαρή μόλις ανέτειλε κι όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί

    Άλλαξε ο Δήμαρχος, οι λοιποί συντελεστές ΟΧΙ, έτσι όταν ο Χρήστος Μαριδάκης προ ημερών επισκέφθηκε την νέα δήμαρχο για να της παραδώσει τα κλειδιά του γραφείου που διατηρεί στο Αμπελάκι, αντί να τον ευχαριστήσει και να παραλάβει τα κλειδιά διορίζοντας νέους συνεργάτες για το αντικείμενο, του τα επέστρεψε! Προφανώς για να συνεχίσει το έργο του!
    Αλήθεια, με ποιο σκεπτικό κα Δήμαρχε; Απαξιώνεται τους νέους συνεργάτες σας; δεν βρήκατε ούτε ΕΝΑΝ για το αντικείμενο; Αυτό, δεν είναι ολίσθημα, αυτό είναι όλεθρος κυρία μου ατόπημα που μόνο άβγαλτο μαθητούδι θα έκανε.
    Κι αυτός; Για να σας ευχαριστήσει τι κάνει; Εν αγνοία σας και πίσω από την πλάτη σας συγκαλεί μυστικοσυμβούλιο στο γραφείο του, προεδρευούσης ποίας; Της δική σας αντιδημάρχου που την χρήσατε εν τη ανοησία σας και υπεύθυνη «ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ»
    • Τσαβαρή ζεις εσύ μας οδηγείς, δεν θα μπορούσες να ‘χεις καλύτερο πολιτικό χορηγό για τις επόμενες εκλογές από την κα Ρούλα Νάννου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε δεν είναι μόνο ο στενός συνεργάτης του πρώην δημάρχου κ Μαριδάκης που δέχτηκε να συνεργαστεί με την σημερινή δήμαρχο .Δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης έχουν δώσει γη και ύδωρ στην κ Νάννου .Τι σημαίνει αυτό , ότι ο κ Τσαβαρής σε ένα εξάμηνο θα είναι με την k Λούλα παρέα. Όπως λέει ο λαός μας , ότι κάνεις λάβεις και η καρδία σου μην πονεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν και η κ. Τέτα Μίχα εκεί (η καραμελίτσα ντε) και αποφάσισαν να καλέσουν τον κ. Πλεύρη να μιλήσει στα Σαλαμίνια. Είναι πολύ το χρήμα που παίζει, ξυπνήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν αληθεύει ότι θα καλεστεί ο Πλέβρης να μιλήσει για την Ναυμαχία της Σαλαμίνας κ Νάννου πρέπει να παραιτηθείτε από δήμαρχος .Όσο για σας κ Μπινιάρη επιτέλους κάντε μια εισαγωγή , επιστήμων άνθρωπος είσαι δεν καταλαβαίνεις τι σου συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου