Ανακοίνωση νέου προσώπου από την Πρωτοβουλία πολιτών Σαλαμίνας


Ο Νίκος Χατζόβουλος συστρατεύεται με τον συνδυασμό
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας και επικεφαλής της κομματικά ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας, Γιάννης Τσαβαρής, έχει την χαρά και την τιμή να ανακοινώσει ότι μία ακόμα προσωπικότητα του νησιού συστρατεύεται με τον συνδυασμό.
Ο Υποναύαρχος ε.α του Λιμενικού Σώματος και Πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, Νίκος Χατζόβουλος, απεδέχθη την πρόσκληση του Δημάρχου κι έτσι τα επόμενα χρόνια θα συμμετάσχει στον κοινό αγώνα για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου.

Γιάννης Τσαβαρής
Δήμαρχος Σαλαμίνας & επικεφαλής του συνδυασμού

Σχόλια

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΥΡΥΞΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΟΓΙΩΝ, ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ, ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑΣΣΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΩΡΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ Ο ΜΙΜΑΚΟΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΣ ΣΤΑ ΑΣΚΕΡΙΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 19 ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟ ΑΪ, ΑΪ, ΑΪ ΠΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ;
    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΥΣΤ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΟΦΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ! ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΥΣΤ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΤΡΑΚΟ ΣΟΦΡΑ ΝΑ ΔΟΘΜΕ ΚΑΝΑ ΔΡΟΜΟ
    ΓΙΑΤΙ ΣΠΑΣΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
    ΟΧΙ ΑΛΛΕς ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΝΑ ΔΡΟΜΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ?
    ΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ?
    ΡΕ ΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ?
    ΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ?
    ΡΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου