Δήλωση Βουλευτού Β Πειραιώς της Δημοκρατικής Αριστεράς Μαρίας Γιαννακάκη για το περιστατικό ρατσιστικής βίας στη Σαλαμίνα



Το περιστατικό άγριας βίας στη Σαλαμίνα σε βάρος μετανάστη αιγυπτιακής καταγωγής με τον ξυλοδαρμό του και το δέσιμο με αλυσίδες από επαγγελματία της περιοχής, προκαλεί αποτροπιασμό.

Έχουμε εγκαίρως εκφράσει την ανησυχία μας για την αύξηση κρουσμάτων ρατσιστικών επιθέσεων στον Πειραιά ζητώντας την θεσμική και πρακτική παρέμβαση της Πολιτείας για την αντιμετώπιση τους.

Μετά και τη σύλληψη του υπαίτιου περιμένουμε από τη δικαιοσύνη να δράσει κάνοντας ξεκάθαρο προς όλες τις κατευθύνσεις ότι οι οποιεσδήποτε διαφορές δεν μπορούν να επιλύονται με αυτοδικία και βία.

Σχόλια

  1. Το τέρας που διέπραξε αυτή την πράξη δεν ήταν μόνος η κοινωνία επί πολλά χρόνια ήταν δίπλα του .Τον θαύμαζε για τον τρόπο ζωής του .Ήταν τσαμπουκάς ,χαρτοπαίκτης ,ζαροπαίκτης μπουρδελόβιος κ.λ.π . Εκλέγετε εκ των πρώτων δημοτικών συμβούλων στο Αμπελάκι και φυσικά καταλαμβάνει την θέση του αντιδημάρχου .Αυτή η κοινωνία σήμερα λογικό είναι να προβληματίζετε και να διαμαρτύρεται , αλλά δεν μπορεί να ξεφύγει από την ένοχη της που έθρεψε ,μεγάλωσε και δημιούργησε ένα έκτρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωστός παλικαράς και ακροδεξιός .Να τα λέμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΑΡΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟ.ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ?12000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΕ Ο ΛΑΘΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΦΟΥΡΝΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο βλάκα από πάνω μου, μάλλον ο φασ΄σιτας ο φούρναρης ήταν κλέφτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου